Infantil femení

Polisportiu Na Caragol, 21.04.2012

Artà Prefabricats Sancho*Vaquer, 65 – Alcúdia Dakota, 14

Parcials: (08 : 06) (12: 03) (29 : 05) (16 : 00)

Ens visitava el darrer classificat i les nines pareix ser que donaven el partit per guanyat abans de jugar-lo.

El primer període va ser el pitjor de tota la temporada, molt passives tant en defensa com en atac, greus errades de cistelles fàcils i una manca d’actitud al rebot defensiu bastant important, joc molt dolent que seguí al segon quart. Tot i això, ens anàrem de forma totalment immerescuda al descans 11 punts amunt.

El pas per vestuaris canvià el xip a les nines, es pujà el nivell defensiu i un parcial de 17-2 en els primers 5 minuts del tercer quart deixava el partit ben sentenciat. L’equip continuà amb la feina feta aquests 5 minuts i acabà el partit amb una molt bona actitud defensiva que és la que necessitarem per tenir opcions de victòria la setmana vinent a un dels camps més complicats de la lliga.

A seguir treballant dur i coratge, que ens queden 3 finals per poder seguir en aquesta segona posició.