Artà, 24.10.2010

Prefabricats Sancho-Vaquer Artà, 24
Porreres City Clean, 75

Parcials: (2 : 14) (4 : 22) (8 : 23) (10 : 16)

Primer partit de lliga i debut en la nova categoria per a les nostres infantils. Des del primer moment sortírem amb por i donàrem massa facilitats al rival.

Als primers dos quarts, responíem en defensa, però no aconseguíem sortir al contraatac i en atac estàtic l’única opció que es cercava era l’1x1 sense moure pilota i cercar la jugadora més ben situada, fet que donava molts de contraatacs fàcils per a l’equip rival i que ens agafessin un marge considerable que deixava el partit sentenciat ja al descans.

Al tercer i quart període intentàrem oblidar-nos del marcador per poder seguir treballant dur i per moments es veien bons detalls, però estàvem tots agarrotats i no era el dia.

Tot i el debut amarg de l’equip, esperem que el conjunt tiri envant i seguesqui amb aquesta linea de feina que creim que anam per bon camí. Ànims nines!!