Derrota dels cadets al primer partit de la promoció

Artà, 03.10.2010

Artà, 51
Basquet Inca, 70

Parcials: (07 : 20) (16 : 19) (16 : 11) (12 : 20)

Primer partit oficial enfront d’un rival físicament més potent i que va saber aprofitar els moments on l’equip artanenc no va posar el 100% d’intensitat i concentració per endur-se'n la victòria cap a Inca.

Una primera meitat de primer quart igualada, però amb un parcial d'1-14 marcar les primeres diferències en el marcador, que l’equip artanenc va intentar capgirar al segon quart, però que amb un altre parcial al final de 5-14 de l’equip inquer els va possibilitar arribar al descans amb un còmode avantatge.

La resistència de l’equip artanenc va arribar fins al segon minut del darrer quart on un parcial de 0-12 (41-65) va acabar amb totes les opcions de l’equip local per lluitar per la victòria.