dimecres, 6 d’octubre del 2010

Gran victòria dels júniors

Artà: 03/10/10

Nadal Mobiliari, 70
De la Cruz, 59

Parcials: (21 :13) (18 : 7) (20 :17) (11 : 22)

Ja ha començat la temporada 2010-2011. Una temporada amb moltes novetats, tant pel que respecte a la plantilla com també pel sistema de competició.
Si bé és veritat que el gruix de la plantilla és el mateix de l’any passat, també es veritat que hi jugadors que han pujat de cadets i hi ha jugadors que s’han incorporat al nostre club. Cada un d’ells ha d’aportar el màxim i així ser un equip amb molts matisos.
El canvi de la competició s’ha produït perquè enguany de sortida no hi ha grup A i grup B. A l’hora d’inscriure el teu equip has pogut triar entre Promoció a grup A i Preferent. S’han fet 4 grups de 6 equips de Promoció. Entre ells jugaran una lligueta i els dos primers passaran a formar el grup A. Tot un repte i això significa que hem de tornar lluitar per un objectiu que ja havíem aconseguit la temporada passada.
Bé dit això cal comentar que el passat diumenge vàrem jugar el primer partit contra un equip molt complicat, però tots són molt complicats. La il•lusió i les ganes varen poder amb totes les dificultats.
Vàrem començar molt forts, molts durs en defensa i un atac amb les idees molt clares. El parcial del primer i segon període demostren la intensitat i l’encert que vàrem tenir. Al tercer i quart període les coses varen canviar. L’equip contrari va fer alguns ajustaments defensius i el nostre encert va minvar. La nostra defensa ja no era tan intensa i la pèrdua de pilotes en atac va propiciar fàcils contraatacs i la retallada de la diferència en el marcador.
De totes formes tot va acabar bé, la primera victòria ja la tenim. Ara a seguir.