divendres, 15 d’octubre del 2010

Els Júniors perden a la pròrroga contra el Sant Josep

Júnior Masculí

Col•legi Sant Josep Obrer, 09/10/10

Sant Josep, 70
Mobles Nadal, 66

Parcials: (12 :14) (18 : 15) (11 :19) (22 : 15) (7 : 3)

Un dels millors partits que ha fet aquest equip en un camp molt difícil com és Sant Josep.

Això va de veritat, i si no som capaços de donar el màxim de nosaltres mateixos no aconseguirem els objectius que ens hem proposat.

El passat dissabte vàrem visitar la pista d’un dels millors equips de la categoria i un dels cridats a ocupar una de les dues places que hi ha per jugar la lliga del grup A, el tot poderós Sant Josep, club amb una història impressionant.
El plantejament del partit era molt clar: anem a jugar període a període, i tenir opcions de guanyar el partit als darrers minuts. La concentració era màxima i la intensitat del nostre equip també va esser molt bona. Les coses varen començar a sortir bé, l’encert en atac era bo i la defensa aconseguia controlar el rebot defensiu, cosa que ens havíem proposat ja del principi. Al final de la primera part anàvem 1 punt abaix i això ens permetia somiar amb una victòria. Però el millor de tot estava encara per arribar: el tercer període va esser extraordinari, una gran defensa i un millor atac, tot i la defensa zonal de l’equip de Sant Josep. Això ens va fer aconseguir un avantatge al marcador de 7 punts. Però el quart període no vàrem aconseguir aguantar el ritme de partit que l’equip de Sant Josep va imposar i el nostre avantatge a poc a poc s’anava diluint. Arribàrem als darrers segons amb un resultat en contra de 3 punts i a una jugada final aconseguírem el triple que ens donava l’empat.
Les forces eren justes i la pròrroga ja era un premi per a tots nosaltres. Al final, la manca d’encert en els tirs lliures i els constants contraatac del Sant Josep feu que la victòria final fou de l’equip local.
Bona línia la del nostre equip, està aconseguint aquell ritme de partit que li pot permetre guanyar els partits. De totes formes falta molta feina per guanyar-nos el dret a jugar a la lligueta del grup A.