diumenge, 19 de febrer del 2017

FEBRER 2017

L’equip infantil femení, campió del seu grup
Ses 3 forquetes ha fet una primera fase espectacular
Els resultats d’aquesta darrera quinzena són molt diversos. Els equips premini continuen la seva progressió i passen molt de gust competint. Cada cop se’ls veu més compenetrats i van assimilant les nocions bàsiques del bàsquet tant pel que fa a nivell individual com col·lectius.

L’equip premini masculí visità Lloseta i rebé el Sta. Maria mentre que el premini mixt viatjà al Calvià i rebé l’Andratx.

L’equip mini masculí vencé al Sant Josep-B (St. Josep-B 39-BAR TOTAL Artà 63). Els artanencs foren superiors als ciutadans, jugaren més desperts i estaren encertats en atac.







L’equip mini femení continua jugant bé, amb criteri. Quan l’equip juga amb intensitat són pocs els adversaris del grup en què competeixen que els puguin superar. Fa quinze dies, a Felanitx, perderen de dos punt just al final. Aquest cap de setmana varen guanyar 41-10 al Bàsquet Consell.

Infantil masculí A:
NOHA’S Artà 55
Bàsquet Lloseta 84

Bàsquet Calvià 66
NOHA’S Artà 64

Dues derrotes seguides per a l’infantil A, la derrera especialment dolorosa ja que fins prop del final anaven guanyant, però l’equip es posa nerviós i s’estancà en el marcador just en els darrer minuts. Acaben aquesta primera fase en quarta posició i començaran la següent l’11 de març.

Infantil masculí B:
SA GRÍPIA Artà 51
Sa Cabaneta 41

Ciutat d’Inca 40
SA GRÍPIA Artà 37

L’equip infantil B alterna victòries amb derrotes. Comencen els partits molt centrats i intensos però es van apagant cap al final, la qual cosa els ha costat perdre més d’un partit. El proper dia 4 de març rebran el Ciutat de Palma, un rival al qual han d’intentar superar.

Infantil femení

L’infantil femení acabarà aquesta primera fase en una primera posició indiscutible. Només han perdut el primer partit de la lliga i ara afrontaran una segona fase molt atractiva, amb rivals del seu nivell, la qual cosa fa pensar en partits disputats, igualats i emocionants. En el partit jugat fa quinze dies, contra el ZONA-5 Manacor, venceren 60-54.