diumenge, 5 de febrer del 2017

Cap de setmana amb moltes victòries

Escoleta de bàsquet
Trobada comarcal amb totes les escoletes de la comarca de Llevant. Els nostres menuts disfrutaren d’allò més i els pares també.

Premini masculí
Bàsquet Manacor
BAR TOTAL ARTÀ

Premini mixt
Bàsquet Inca
SA GRANJA ARTÀ

Els dos equips d’aquesta categoria, que juga sense marcador, van progressant de partit en partit. Si bé els contrincants aquesta jornada foren superiors, els nostres jugadors lluitaren fins al final i mai giraren la cara al partit. Algunes baixes de darrera hora limitaren les seves opcions, sobretot en l’equip mixt, però els progressos se fan visibles cada partit que passa.

Mini masculí
MÓN DENTAL ARTÀ 47
Bàsquet Consell 17

Els nostres minis foren molt superiors als del Consell. Així i tot, hem de dir que quan es veren superiors baixaren molt la intensitat i no jugaren tan bé com saben, la qual cosa no els és bo perquè en trobar-se rivals de major entitat això els pot passar factura.

Mini femení
LICORS MOYÀ ARTÀ 56
Bàsquet Manacor 36

Les nostres minis, quan s’hi posen i volen, juguen molt bé. Hi va haver fases del partit molt bones, amb un joc intens i de molta combinació. Però també hi va haver qualque estona que donaven ales a les contràries. És un equip que cada cop sap més a què juga.

Infantil masculí A
Madre Alberta Bàsquet 37
NOHA’S ARTÀ 74

L’infantil de segon any a la fi va guanyar. I per una diferència important. Ja era hora, perquè havia encadenat una ratxa de derrotes severes i es tractava de revertir la situació. Varen jugar un bon partits, intensos tot el temps i amb la ferma convicció que la victòria no es podia escapar. Quan juguen seriosament i concentrats l’equip guanya un cent per cent.

Infantil masculí B
Bàsquet Pollença 60
SA GRÍPIA ARTÀ 32
L’equip infantil de primer any només aguantà els pollencins mitja part. Després del descans baixaren la intensitat, en defensa es baixaren els braços i l’encert en atac disminuí, la qual cosa féu que fugissen del partit.

Infantil femení
Bàsquet Manacor 49
SES TRES FORQUETES ARTÀ 71


L’equip infantil femení continua contant els seus partits per victòries. Dissabte donaren un repàs a les manacorines, amb estones de molt bon joc i explotants molt els contraatacs. Serà interessant veure aquest equip en la segona fase, quan es toparà amb rivals de la seva entitat.