Pavelló Guillem Timoner, 08.01.2016

Construccions dit i fet Felanitx, 66
Món Dental Artà, 61

PARCIALS (13-12) (26-26)(47-45)(66-61)

Partit marcat per les reduïdes dimensions del terreny de joc i per les defenses zonals dels dos equips.
El nostre equip ha fet una bona defensa zonal que, acompanyada d´un bon rebot defensiu, ha fet que agaféssim avantatge al marcador fent dubtar a l´equip local. Com aspecte negatiu destacar la falta de contraatacs després de la bona defensa (pocs, molt embullats i amb pobres finalitzacions).
Per moments pareixia que els felanitxers podrien tirar la tovallola però hem tingut dos moments crítics (un 12-0 del minut 23 al 26 i un altre 7-0 del 32 al 36) que han fet recuperar esperances pels locals el primer  i per acabar sentenciant el segon.
La mala sort és que l´equip local ha mantingut el nivel durant tot el partit sense tenir cap baixada com la nostra.
Així i tot encara el darrer minut hem tengut possessió per arribar a la pròrroga peróò tampoc ens ha acompanyat la sort en aquesta acció.

Destacar el gran nombre de triples (6 locals i 7 nostres) que han donat emoció al partit.