Polisportiu Na Caragol, 15.01.2016

NADAL MOBILIARI, 52
VIUBASQUET, 57

Partit totalment controlat i regalat als contraris.
Primer quart bo dels nostres jugadors amb una bona defensa, tots han aportat i la diferència no ha estat major degut a massa errades fàcils (16-7).
Fruit de la gran superioritat del segon quart hem sortit amb un excés de relaxació suposant que també passant , caminant, per damunt dos, tres o quatre contraris faríem cistelles fàcils……però NO arribant a un 21-21 que ens ha fet espavilar un altre cop per arribar al descans amb un (28-23).
Al descans ho hem parlat….vist lo vist només regalant el partit ho podríem perdre.
Al tercer quart hem sortit decidits a regalar el partit…..i ens ha sortit perfecte!!!, hem repartit assistències als rivals de totes les maneres possibles fins a aconseguir un parcial en contra de 5-23 .
Llavors hem decidit fer el que millor sabem fer….””remuntades impossibles”” i, tornant al nivell del primer període ens hem acostat fins al 48-49 a falta de dos minuts.
Només la més que sospitosa actuació descarada del segon àrbitre (tampoc sabia dissimular gairebé) xiulant tres personals en atac, absències de xiular-ne un parell de clares als contraris i inventant-se una llei d´avantatge després de tècnica, han fet impossible guanyar.

De tota manera derrota més que merescuda gràcies, sobretot, al nostre tercer quart.