INFANTIL MASCULÍ

Pollença, 23.01.2016
Colonya Pollença, 38
Electrohidràulica Llevant, 76
Un partit on l’equip artanenc tenia moltes ganes de demostrar tot el que du après durant aquesta temporada. El rival va sortir amb una defensa pressionant a tota pista que descol·locà un poc els nostres jugadors amb un primer parcial 12-2 en contra, però un minut ben sol·licitat per l’entrenador per posar les coses clares i remarcar conceptes va servir per remuntar el quart (19-24). El segon quart els rivals intentaren mantenir la pressió però no els va sortir massa bé i els nostres marcaren distàncies al marcador fent moltes cistelles ràpides gràcies a la bona circulació de pilota.

La segona part del partit amb el marcador ja molt a favor nostra ens dedicàrem a controlar el marcador i per fer molt bons moviments tan en contraatac com en estàtic acabant amb un resultat 38-76 que deixà a tots els nostres jugadors ben contents.