divendres, 30 de maig del 2014

CADET MASCULÍ

Palma, 18/05/14 

Sa Indioteria B, 57
Nadal Mobiliari, 71

Darrer partit disputat de la temporada dins Sa Indioteria . Malgrat l'hora que ens va tocar jugar al passat diumenge dia 18 a les 09.30 hores del matí a Palma, el nostre equip sabia que havia de guanyar sí o sí per poder quedar matemàticament segons dins la classificació i així poder jugar el partit final que dóna el campió contra La Salle.

L'equip sortir bastant motivant amb defensa i aquesta va ser la clau per poder guanyar el partit ja que vam aconseguir robar moltes pilotes i realitzar contraatacs tots sols.

La dinàmica del partit va ser semblant tot el temps menys quan Sa Indioteria va decidir col·locar-se amb zona i ja sabem les mancances que te el nostre equip davant aquesta situació. Malgrat això, els nostres nins van saber atacar bé la zona cercant les triangulacions i els pivots per poder quedar tots sols sota la cistella o per tenir un tir fàcil.

Des d’aquestes línies volen donar l'enhorabona a l'equip per la victòria i a tots els pares que van venir a donar suport en aquest darrer partit de lliga.

També dir-vos que aquest dissabte, dia 31, a les 10.00 hores del matí jugam la final contra La Salle dins el camp de Sa Pobla per poder aconseguir el campionat.

Necessitam afició, per tant hi quedau tots convidats.