divendres, 30 de maig del 2014

CADET FEMENÍ

Felanitx, 18/05/14 

Joan Capó, 60
Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà 56

Tal volta el partit més decisiu de la lliga es jugava a Felanitx. Si es guanyava el matx, l'equip no depenia de ningú per ser segones de grup.

Les jugadors, conscients del què es jugaven, varen entrar molt capficades dins el partit. Les dues primeres parts varen ser molt bones ja que els punts es varen aconseguir corrent contra-atac, fent cistella després de cercar posicions de tir bones i, sobretot, fent una defensa seriosa i contundent.
A la segona part del partit els nervis ens varen jugar una mala passada i, a causa d’una sèrie de jugades correlatives mal executades, l'equip de Felanitx va aconseguir en els darrer minuts del matx passar-nos i endur-se’n el partit.

En finalitzar tot era tristesa i males cares. Es va intentar insuflar ànims a les nines dient-los que no fer segones en cap moment tirava per terra la bona temporada feta. També es va explicar que hi havia una petita esperança de quedar segones: que el Binissalem perdés contra Sant Josep. Pensàvem que la cosa era difícil però així va ser i el triple empat entre nosaltres, Binissalem i Esporles ens va donar el segon lloc a la taula classificatòria que ens dóna la possibilitat de guanyar el campionat.