CADET FEMENÍ

Bunyola, 27/04/14

Viubàsquet, 92
Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà, 64

Ens vàrem presentar a jugar dins l'equip líder de la lliga, un equip que només ha perdut dos partits, un d'ells dins Artà.
El primer quart va ser molt igualat acabant 20-17. Va ser en el segon quart quan les jugadores de Bunyola, aprofitant el seu joc agressiu, es varen distanciar en el marcador. Les nostres jugadores varen intentar aturar el seu atac però va ser impossible aconseguir-ho. Els dos darrers quarts varen ser igual que el primer i els parcials varen ser molt igualats.
Hi ha partits que es perden dels quals es poden treure sensacions positives. Aquest és el cas d'aquest encontre, el resultat contrari i excessiu del segon quart no va enfonsar les nostres jugadores i en cap moment varen arrufar la mà.
El dia va acabar amb un dinar de companyonia en el preciós poble de Bunyola.