dimarts, 12 d’abril del 2011

Sa Pobla - Artà Prefabricats Sancho*Vaquer

Infantil Femení

Sa Pobla, 09.04.2011

Sa Pobla, 8
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 58

Parcials: (0 : 29) (06: 17) (2 : 12) (0 : 0)

Partit sense molta història, ens enfrontàvem a un equip on totes les nines han començat enguany a jugar a bàsquet i que dins Artà ja havíem guanyat de 50 pts.

Tot i això l’equip va sortir a rompre el partit i no donar cap opció al rival, defensant tota pista i recuperant moltes pilotes que acabaven en cistelles fàcils. També es va jugar molta estona en estàtic i ho feien molt bé, però es fallaven oportunitats excessivament clares que varen provocar no tancar el període de manera més clara.

Al segon i tercer període es va baixar bastant el nivell defensiu, només es defensava la nina pilota i de manera passiva, fet que provocava anar a atacar sense intensitat i que duien com a conseqüència errar moltes cistelles fàcils.

Ja al darrer quart practicàrem tot el temps l’atac estàtic 5x5 obligant a fer més de 3 passades abans de donar-la al tall i alguns moments va sortir bé degut a la bona feina de les 5 nines.

D’aquest partit poques coses a dir però si ens agradaria destacar la passa endavant d’algunes nines que normalment s’amaguen i que aquest cop varen demostrar que poden aportar moltes coses positives a l’equip.