Artà, 03.04.2011

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 48
Bàsquet Manacor, 30

Parcials: (11 : 09) (13: 03) (16 : 12) (08 : 06)

Avui l’equip ha demostrat que està progressant moltíssim i que la victòria de la setmana anterior no va ser casualitat.

Començàrem el partit una mica despistades en defensa i en atac. Tot i jugar molt estàtiques, trobàvem bones situacions de tir que eren sancionades amb falta però la poca efectivitat als tirs lliures ens feren encaixar un parcial d’1-6 en 5 minuts de partit, però a partir d’aquí les nines activaren les cames per aplicar-se en defensa i així sortir ràpides al contraatac per acabar el quart amb avantatge al marcador.

Al segon quart augmentàrem la intensitat defensiva, acorralant el rival a les bandes i defensant molt bé les línees de passada, i també controlàrem el rebot defensiu que ens permetia sortir ràpid per fer cistelles fàcils i augmentar la diferència.

Al 3r i 4t període la nostra defensa seguia molt intensa i seguíem sortint al contraatac molt bé (en alguns moments en 3 passades érem a l’altra cistella) i en estàtic es movia la pilota cercant sempre la millor opció i també carregant molt el rebot ofensiu, per això sempre trobàvem segones i terceres opcions. El partit acabà amb intercanvis de cistella.

Com a nota negativa remarcar els 20 tirs lliures fallats i en alguns moments els errors en no saber tancar el rebot defensiu.

Donar l’enhorabona a les nines per aquesta gran segona volta, encoratjar-les una setmana més a seguir treballant dur i desitjar que les jugadores lesionades (Francina, Clara i Mª del Mar) es recuperin aviat. També agrair el suport de l’afició. ... 1, 2, 3, ARTÀ!!