Artà, 17.04.2011

Cafeteria Sant Salvador Artà, 79
Basquet Pla Marratxí, 63

Parcials: (16 : 17) (15 : 18) (23 : 12) (25 : 16)

Un dels millors partits de la temporada, per no dir el millor, dels jugadors artanencs els va portar a aconseguir la victòria enfront del primer classificat.

Primera meitat igualada amb alternances en el marcador on el joc interior visitant era un constant mal de cap per la defensa local però gràcies a una certa fluïdesa estava ficat de ple dins el partit.

Gran inici de tercer quart del conjunt artanenc, ajustant la seva defensa per minimitzar l’aportació ofensiva els pivots visitants i amb un gran encert cara a cistella aconseguiren un avantatge de dotze punts (parcial de 19-3) però l’equip de Pla de na Tesa no va abaixar els braços i va reduir el desavantatge a set punts a final de quart gràcies a un parell de contratacs

Al començament de darrer quart, parcial de sis a zero de l’equip artanenc per tornar a distanciar-se per sobre dels deu punts en el marcador que varen mantenir fins a falta de tres minuts del final on el conjunt visitant s’atraca a nou punts (68-59) però els jugadors artanencs varen sabre gestionar la situació emportant-se un merescuda victòria.