Alcúdia, 28.03.2015

Dakota Alcúdia B, 57
Licors Moyà, 59

Parcials: (12-12)(19-17)(19-17)(07-13)

Contra un rival tècnicament i físicament inferior, però amb unes ganes de defensar i de guanyar el partit increïbles, el nostre equip patí de valent per endur-se’n la victòria. El partit començà b, als 5 primers minuts el parcial 0-8 pareixia que depararia un partit fàcil, però tot el contrari, el nostre joc es basava en fer cistella a cada atac, però no defensàvem a les rivals, cosa que suposava que no podíem fallar, i com que fallàvem i no fèiem la feina amb defensa les rivals anaren acurçant distancies fins empatar el quart.

La tònica del partit sempre fou la mateixa. En atac molt bé, en defensa totalment passives. Així el marcador sempre anava oscil·lant. Tot el partit igualat, dos punts a dalt dos punts a baix (min. 20 31-29)

El tercer quart però, les d'Alcúdia aprofitaren bé una davallada ofensiva de les nostres i es posaren 9 punts per damunt (min. 26 44-35), però després d’un minut per ordenar la defensa i un bon parcial 6-11 el marcador es tornà a igualar (min.30 50-46).

Un inici fulgurant del darrer quart ens posa de nou per davant al marcador (min.32 50-52) però les rivals no ho donaren per perdut i s’endurí la defensa per part dels dos equips per primera vegada durant el partit, molts pocs punts en aquest darrer quart on entràrem al darrer minut per davall al marcador (min. 39 57-56) però al final es pogué guanyar al partit gràcies al desencert als tirs lliures de les rivals.

Punts: Punts: 5,- Sancho, C, -punts; 6,- Gili, L. -punts (cadet); 7,- Sancho, A, 14 punts; 9,-Sureda, C. 27 punts ;10,- Perez, M, - punts; 11,- Gili, M. -punts (cadet);12.- Amer, F, 10 punts, 13.- Tous, M.M.6 punts; 14,- Serra, C, 3 punts; 15.- Cueto, C, NDP.

Tirs lliures: 7 de 27 (26%)