CB Esporles, 59
Licors Moyà, 60

Parcials: 14-17; 22-11; 16-14; 07-18

Victòria de les nostres júniors amb uns darrers 12 minuts de gran intensitat.

El partit començà molt bé per al nostre equip, no deixant cistelles fàcils, ficades en tasques defensives, controlant el rebot i atacant amb ordre i aprofitant els avantatges físics del nostre equip.

El segon quart fou una altra història que s'allargà fins casi el final del tercer, l'equip va desaparèixer en defensa, tot i que en atac no es jugava malament, no es podia atacar, ja que cada atac de les rivals acabava en cistella després de 4 o 5 tirs de les rivals. Es va perdre el control de rebot defensiu i les ganes al rebot ofensiu, no es defensava del tot malament, però a l'hora de recuperar la pilota no hi havia manera, i quan la recuperàvem incomprensiblement la regalàvem a la rival. Aixi els parcials anaven sempre a favor de les esporlerines. Per cada atac que feim elles tiraven 3 o 4 vegades més a cistella.

Però al minut 28 la cosa canvià. Estàvem 18 punts abaix, es demanà un minut i es donà una ordre clara, “no ens poden fer més punts, i nosaltres n'hem de ficar 20 més que elles”. La cosa va funcionar, l'equip tornar a dominar el rebot, sortírem al contraatac i quan no hi havia contraatac l'atac estàtic tornà a funcionar o si no es recuperava la pilota amb el rebot o una bona defensa a tota la pista. Un parcial de 2-10 ens posava dins el partit (min. 30 52-42) i al començament del darrer quart un altre parcial 2-12 ens posava igual al marcador (min. 36, 54-54). Llàstima del poc encert als tirs lliures durant aquest quart perquè la victòria podria haver estat més clara, tot i això ens posàrem 5 punts a dalt a falta de res per acabar el partit (min. 39, 55-60) i només el desencert als tirs lliures provoca que les rivals arribassin a un punt a falta de 12 segons per acabar el partit, però la possessió era nostra i la pilota es mogué bé i ràpid i les rivals no pogueren fer ni falta ni robar la pilota.

Donar les gràcies a la cadet Nena Nicolau per la seva participació al partit.