Licors Moyà, 62
Bahia San Agustí, 70

Parcials: (09-21) (23-14) (14-21) (16-14)

Derrota ajustada contra un molt bon rival.

Segurament ha estat en la derrota que l’equip més ha competit, demostrant tarannà i ganes de guanyar durant tot el temps.

El partit no començà massa bé, poc encertades de cara a l’atac i amb algunes llacunes en defesa cosa que provocà que les rivals afica-se’n molts de punts i anar-se’n en el marcador.

El segon quart l’equip sortí molt ficat i tot i trobar-se 15 punts a baix (min 12 9-24) va reaccionar, aprofitant totes les opcions de anotar i fent una bona pressió defensiva damunt les rivals, controlant el rebot defensiu i així reduir a final de quart les distàncies només a 3 punts (min 20 32-35).

El tercer quart, el nostre quart botxí, que sempre se’ns dóna malament no fou una exempció en  aquest partit. Començàrem amb un intercanvi de cistelles i fins que vàrem poder aguantar el seu ritme ens anà bé, però a partir del minut 25 la cosa es complicà, ja no anotàvem amb facilitat i els parcials anaven del costat de les rivals que tornaren a augmentar l’avantatge (min30 46-56).

Afrontàvem el darrer quart amb l’obligació de ficar 10 punts més que les rivals, però no varem poder assolir la fita i com a máxim ens posàrem a 7 punts (min. 34 53-60) i acabàrem perdent el partit de 8 punts.

Molt bona feina de tot l’equip i gràcies a na Maria Gili i na Nena Sureda, jugadores de l'equip cadet,  per ajudar-nos en aquest partit.

Lamentar la lesió de na Mar Tous que esperam no sigui més que un lleu esquinç i després de Nadal torni a estar disponible per l’equip.

Tirs Lliures 16 de 33 (48%)

Punts: 5,- Sancho, C, 11punts; 7,- Sancho, A, 5punts; 9,- Sureda, C. 14Punts; 10,- Perez, M, 8punts; 11,-Gili, M. (cadet) punts;12.- Amer, F, 8 punts, 13.- Tous, M.M. 6punts; 14,- Serra, C, 4 punts; 15.- Cueto, C, 5 punts;16,- Nicolau, N. (cadet) 2punts.