C.B. Campos, 50
Licors Moyà, 53

Parcials: (15-12)(09-13)(16-12)(10-16)

Victòria de les nostres júniors dins una plaça difícil com és Campos.
Per primera vegada el nostre equip es va veure superat en un primer quart, on la falta d'encert condemna un equip que jugava massa accelerat, a un ritme massa alt en els atacs estàtics. Tot i això dominàrem el marcador fins el minut 4 (4-8), però el desencert al tir lliure (2 de 8 al primer quart) i a les accions amb estàtic feren que es perdés el quart.
El segon quart començà igual que el primer, però amb més intensitat defensiva per part nostra, cosa que provocà pilotes perdudes i possibilitats de contraatac per poder posar-nos per davant al marcador, però no reafirmàvem aquesta millora, de nou es fallaven cistelles fàcils i un altre 1 de 6 en tirs lliures ens deixava només un punt per damunt les rivals (min. 20, 24-25).
El tercer quart. El nostre quart dolent, aquesta vegada no fou tan dolent, l'equip intentà fer una zona-press per intentar estar ficat al joc, i relativament funcionà, ja que estàvem al partit, amb un intercanvi de cistelles (min 25, 29-30) però un parcial als darrers cinc minuts de 10-7 tornant a fer un 2 de 6 en tirs lliures acabar amb el Campos de nou per davant.
Començàvem el darrer quart i no hi havia més temps per les errades, les nines sortiren molt ficades en defensa i amb un gran encert en atac, provocant en 4 minuts la remuntada i posant la màxima diferencia a favor nostre (min. 35 44-50) a partir d'aquí carretell de faltes i visites al tir lliure on en aquest quart si que pujà un poc l'encert 5 de 10 per finalment guanyar el partit.

Agrair l’ajut de les cadets Laura i Maria Gili, que tot i disputà pocs minuts, jugaren en moments claus de el primer i el segon quart, per donar descans a les nostres jugadores, amb moltes faltes i un poc accelerades per el ritme al de partit.

Punts: 5,- Sancho, C, 10punts; 7,- Sancho, A, 2punts; 9,- Sureda, C. 15 punts;10,- Perez, M, 2punts; 11,- Gili, M. (cadet)- punts;12.- Amer, F, 7 punts, 13.- Tous, M.M. 15 punts; 14,- Serra, C, - punts; 15.- Cueto, C, 2 punts; 16,- Gili, L (cadet) – punts.