dimecres, 5 de març del 2014

COL·LABORACIÓ AMB EL BÀSQUET ATLÈTIC ESCOLAR

Des dels començaments de la pràctica de bàsquet a Artà, tenim molts d'exemples de jugadors o entrenadors que han jugat o entrenat a Capdepera o viceversa. Enguany la relació és més forta ja que, per primera vegada a la història dels dos clubs, compartim equips federats.
A finals de la temporada passada, quan s'analitzaren els possibles equips ens van trobar que els equips cadet i infantil femení estaven format per plantilles molt curtes i era molt arriscat inscriure els equips per afrontar una competició tan llarga. 
Tant la directiva com la responsable esportiva del nostre club es varen posar en contacte amb el club gabellí i després d’algunes reunions ens vàrem posar d'acord en unir les jugadores infantils d'Artà i Capdepera en un sol equip, això es va fer comptant amb el beneplàcit de les jugadores i dels pares de les nines.
Quan es va tenir solucionat el tema de les infantils es va passar a arreglar el de les cadets. En aquest cas, l'equip artanenc estava format per vuit jugadores i l'Atlètic Escolar tenia dues en aquesta edat. Per tant es va prendre la decisió de fer l'equip cadet amb les dues jugadores gabellines, i aquest fet va fer que el club gabellí, per la seva part, pogués inscriure un equip júnior femení, i que es reforça en cada partit per quatre jugadores cadets, les dues de Capdepera i dues d'Artà.
Tot aquest trencaclosques ha fet possible inscriure tres equips entre els dos pobles. Pensam que si no hagués estat d'aquesta manera la majoria de les integrants d'aquests equips no haguessin pogut gaudir de l'esport de la cistella durant aquesta temporada.
No som els primers que utilitzam aquesta fórmula per poder presentar equips a les competicions federades. Hi ha pobles que ja fa uns anys que ho fan i els funciona bé.
L'experiència és molt positiva i d’allò que estan més contents és que així jugadores tant d'Artà com Capdepera puguin gaudir de la pràctica d'aquest esport.
Per això, la junta directiva del Club vol agrair les ganes i la col·laboració posades en tot moment per la directiva de l'Atlètic Escolar, les facilitats que han donat els pares i, sobretot, el bon fer de totes les jugadores i entrenadors en els entrenaments i partits.

Infantil femení

Cadet femení

Júnior femení