dilluns, 3 de març del 2014

CADET FEMENÍ

Polisportiu Na Caragol, 23/02/14  

Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà 54
Viubàsquet A 52

A la darrera crònica d'aquest equip vàrem fer referència al seu bon fer en atac però, també, es va dir que s'havia d'espavilar un poquet en defensa, si es feia això segur que les coses anirien bé.
Es varen presentar a Na Caragol les jovenetes de Bunyola al capdavant de la taula classificatòria, sense haver perdut cap partit. Quan va començar l'encontre es va notar que les nostres jugadores sabien molt bé què havien de fer per poder guanyar-lo. En el primer quart, la feina en defensa ens va donar la recuperació de pilotes, després de fer una bona defensa damunt la línia de passada de l'equip contrari i això ens va donar la possibilitat de muntar el contra-atac acabant-lo, sempre, amb cistella.
Durant tot l'encontre la defensa va ser molt bona i la creença de les jugadores en elles mateixes i en les seves possibilitats va fer que en tot moment es jugàs el partit amb una intensitat que no s'havia vist en partits anteriors.
En el darrer quart, quan les coses es varen complicar va sortir la qualitat que té aquest equip i la lluita per cada pilota ens va donar la victòria final contra el millor equip amb què ens havíem trobat fins ara.
Una anècdota que dóna ressò a aquesta victòria és que, abans de començar el partit, se'ls va recordar a les jugadores que es podia guanyar i que tenien davant un equip que no havia perdut cap partit. La seva resposta va ser avui perdran el primer. Així va ser!