dimecres, 9 d’octubre del 2013

Cadet femení

 Na Caragol, 06.10.2013

Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà 54
Joan Capó de Felanitx 53

L'equip cadet femení Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà va començar aquesta lligueta contra les mateixes contrincants que l'any passat, l'equip Joan Capó de Felanitx. Com ja va passar en aquell partit en tot moment les diferències en el marcador eren mínimes, però sempre favorables a l'equip felanitxer en els tres primers quarts. No hi havia manera de poder passar-les en el marcador.
Hem de dir que a les nostres jovenetes sí que els va servir l'experiència del partit amistós jugat contra Bàsquet Manacor de la setmana anterior, ja que el joc de l'equip felanitxer era més o manco igual que el de les manacorines, feien una defensa molt agressiva que robava moltes pilotes perquè tancaven molt bé les línies de passada i això donava una bona sortida al seu contraatac.
Les nostres jugadores no es posaren nervioses i passeta a passeta, en el darrer quart, es varen posar per davant al marcador i van aconseguir guanyar el partit per un punt de diferència, 54-53. La temporada passada varen ser les felanitxeres les guanyadores.