CADET MASCULÍ

Na Caragol, 06.10.2013

Nadal Mobiliari 74
Atlètic Escolar 62

L'equip cadet masculí Nadal Mobiliari inicià la temporada contra el mateix Atlètic Escolar. Ara bé, res a veure el partit oficial amb l'amistós de la setmana anterior. El nostre equip va començar malament en defensa arribant al parcial inicial de 0 a 8. Els atacs del primer quart eren precipitats, es tirava a cistella massa prest i no anaven al rebot. Parcial del primer temps de (12-24). Semblava que el partit de la setmana anterior, partit amistós, l’havien aprofitat més els gabellins que no els nostres jugadors.
L'inici del segon quart va ser esperançador, ja que es va començar amb un 6-0 al nostre favor. Es va canviar la defensa fent-la millor, en atac les coses també anaven millor. L'únic handicap era que continuàvem una micona nerviosos.
És en el tercer quart quan l'equip s’espolsà els nervis de damunt i això es va notar tant en el jocs d'atac com en el de defensa acabant aquest temps amb una diferència de només 3 punt per davall.
És en el darrer quart quan l'equip juga així com pertoca i amb un parcial de 23-8 s'aconsegueix guanyar el partit amb un resultat de 74-62.