Llucmajor, 17.05.2013

C. J. Llucmajor, 79
Nadal Mobiliari, 87

Parcials: (22-15) (19-21) (13-24) (23-27)

Quarta victòria seguida del nostre equip sènior contra el darrer classificat de la nostra lliga. El partit no fou un partit fàcil tot i la suposada inferioritat del rival. Un partit amb molta anotació degut a la baixa intensitat defensiva dels dos equips i fou un partit amb moltes alternances al marcador.

El primer quart el nostre equip no sortí molt centrat i el ritme frenètic i un tant anàrquic que imposaven els llucmajorers no afavoria el joc del nostre conjunt que sol ser més ordenat i pausat . El quart fou un intercanvi constant de cistelles fins el darrer minut del quart on els llucmajorers ens feren un 5-0 (22-15).

El segon quart fou un desastre per part dels nostres jugadors, sobretot al principi, on l’equip jugà molt malament a més de no sabre tallar l’atac dels locals els parcials queien de part dels llucmajorers arribant a una màxima de +13 al minut 6, 32-19. Aquí hi hagué la primera reacció de l’equip i feu un parcial 4-17, per acostar-se al marcador, fins el darrer segon del quart que un triple del llucmajorer posava la partit 41-36.

Després del descans les coses no canviaren massa. Els primers 6 minuts del quart tornaven a ser no massa bons i parcial en contra 11-04 i de nou a 12 punts dels contraris (52-40). Però a partir de aquí l’equip ajustà la defensa, una zona molt activa i una pressió després de cistella feia que l’equip endossés un 0-13 i posar-se per davant al marcador des del primer quart. Durant el quart la diferècia augmentà durant 4 minuts de realment bon joc dels artanencs (56-60)
El darrer quart els nostres jugadors es llevaren el corser que havien portat durant tot el partit i per cada punt dels locals els nostres en feien 2 i aconseguien posar-se 19 punts a dalt, min. 38, 60-79 els darrers dos minuts serviren per maquillar el marcador per part dels locals però ja no féu perillar la victòria.