Polisportiu Na Caragol, 10.05.2013

Nadal Mobiliari, 56
Portocristo, 49

Parcials: (18-03) (10-13) (17-16) (11-17)

Tercera victòria seguida del nostre equip sènior contra un altre rival de la comarca del Llevant. Aquesta segona volta l’equip comença a assemblar-se al que hauria d'haver estat durant tota una temporada on les lesions han baixat molt les prestacions.

L’equip sortí molt fort el primer quart, deixant sense anotar als rivals durant els primers 8 min i fent un parcial de 17-0 i tancant al quart amb un clar 18-03 i amb moments de joc i de defensa molt bons on 4 dels 6 jugadors que jugaren el quart anotaren. Però s’ha de destacar la defensa damunt els jugadors claus del rival, fent molt bé el 2x1 al pal baix evitant es seves cistelles fàcils i controlant el rebot defensiu.

En el segon quart baixà l’encert dels nostres jugadors i com no podia ser d’altra manera el rival pujà la intensitat tan defensiva com ofensiva i el quart s’igualà i el rival acurçar distàncies degut amb gran manera al desencert des del tir lliure per part dels nostres jugadors (4-9 en tirs lliures). Tot i això ens anàvem al descans amb un clar 28-16.

Comença la segona part amb una pressió per part dels nostre equip per mirar de tancar el partit, i va parèixer que la cosa funcionava (min 25, 40-20) i acabant el quart engrandint l’avantatge total a 13 punts a falta de disputar el darrer quart (45-32)

El darrer quart tot i començar amb un parcial favorable (7-4) fins el minut 5, l’equip es relaxà, i els del Port veren el moment per acostar-se al marcador fent un parcial dolorós de 2-13 que ha falta de un minut deixava el marcador 54-49, però les darreres possessions ben dominades pel nostre equip i el desencert dels visitants amb una darrera cistella on tot l’equip toca la pilota per tot el camp rival acabant amb dos punts fàcils davall cistella deixava el partit i la victòria a Artà.

Valorar que l’equip es presentava de nou amb 3 baixes, ben cobertes per els juniors Miquel Sebastià Rossellò i Biel Serra, que aportaren el seu grà d’arena per aconseguir la victòria.