JÚNIOR MASCULÍ

Poliesportiu Na Caragol, 29.05.2016
NADAL MOBILIARI, 43
VIUBASQUET BUNYOLS, 51
Sabíem que per guanyar hauríem de cometre poques errades, davant un rival que mai amolla.
Així hem començat el partit, amb un 12-2 fins arribar al minut 17-9 amb bones sensacions.
Però els entrebancs  que ja havien començat, s´han començat a multiplicar. Al minut 6 hem perdut un pivot per lesió, al descans ja teníem el segon pivot amb 3 personals i només ha pogut jugar 3 minutets a tota la segona part, l´àrbit ha permès contactes inexplicables, s´han errat 17 tirs lliures.
Tot i continuar dins el partit (24-21 minut 20, 34-38 minut 30), llavors també han arribat els nervis i les imprecisions i tampoc no hem sabut atacar una defensa d’ajudes i amb canvis defensius .
Amb tots aquests factors s´ha fet impossible la victòria I s´ha vist un partit lleig, la qual cosa no ha de tapar de la llarga i bona temporda dels nostres.