dilluns, 1 de juny del 2015

DIADA A ALCÚDIA

FINAL DE TEMPORADA

Enguany ha estat un any diferent perquè hi hagut menys nins, però els que eren han gaudit molt. Hem de dir que d’hem tingut d tot tipus: es pallassades, els que sempre riuen, els que sempre tenen sa llagrimeta, als que sempre els ho has de repetir tot, els que sempre tenen resposta a tot, els que mai protesten, els que viuen al seu món.... Peròque junts han format un bon equip.

Donar les gràcies a tots els pares i padrins per la seva participació a totes les diades que hem fet aquesta temporada i també destacar el bon equip que hi ha entre les entrenadores.

Dissabte va haver la cloenda de bàsquet de Mallorca, on els nins varem gaudir de valent, ja que varem jugar amb equips que no juguen sovint, i a més varen poder jugar als boti botis. I en acabar els donarem una medalla on estàvem molt, molt contents. 

Diumenge varem fer la festa amb els papàs i mamàs. Els pares varen jugar amb els seus nins el jocs q més els agraden a ells. Després una competició tir nins contra pares i com vos podeu imaginar varem guanyar els nins. Per acabar un partit papàs contra mamàs i els nins.

I per donar l’adéu a la temporada les entrenadores varem fer un regal a cada nin i varem acabar amb un berenar tots junts.