Polisportiu La Salle de Manacor, 18-10-2014

TotalFit Manacor 59
Licors Moyà 61

Parcials: (12-17)(18-10)(19-16)(10-18)

Tercer partit i tercera victòria. Les nostres nines remuntaren un partit que al final del tercer quart estava molt costa per amunt.
L'equip sortí molt ficat al partit, amb una gran defensa i combinant atacs ràpids amb bons atacs en estàtic i dominant els primers minuts del partit (4-16, min 8) però els darrers dos minuts del quart l'equip manacorí es posà de nou les piles fent un parcial de 7-1 per acostar-se al marcador.
El segon quart baixàrem els braços en defensa, deixant massa tirs fàcils a les rivals, i si a això hi afegim el poc encert de cara a cistella el resultat fou que l'equip manacorí ens remuntà i es posà per davant al final de la mitja part (30-27).
El tercer quart segui la tònica del segon, seguíem sense defensar tirs de les rivals, però en canvi tornàrem trobar facilitat per anotar i tot i no acurçar la diferència, la sensació era que si podíem defensar i seguir amb el ritme anotador es podia arribar a un final ajustat, (min 30, 49-43).
El darrer quart, i després de molt insistir en la defensa, l'equip finalment es posà a defensar fort els 24 segons, provocant inclús alguna acabada de possessió a les rivals, cosa que provocà un primer parcial 4-12 favorable que ens tornava a posar a davant al marcador (min 38, 53-55). Al final es guanyà el partit tot i que amb 4 segons les rivals tingueren temps de passar tota la pista i tirar un triple que casi entrà.
Cal destacar el poc encert als tirs lliures amb un 34% (15/44). si podem millorar aquests percentatges els partits serien molt més fàcils de jugar i amb més possibilitats de victòria.
Enhorabona a les jugadores i a fer més feina amb defensa i la concentració per els tirs lliures!!.

Punts: Sancho, C, 24 punts; Sancho, A, 2 punts; Sureda, C. NDP; Perez, M, 5 punts; Gili, M. (cadet)- punts; Amer, F, 13 punts, Tous, M.M. 11 punts; Serra, C, 2 punts; Cueto, C, 4 punts; Gili, L (cadet) – punts.