dilluns, 21 d’abril del 2014

CADET FEMENÍ

Polisportiu Na Caragol, 13/04/14 

Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà, 60
C.I.D.E, 53

Les cadets s'enfrontaven a l'equip que els havia guanyat amb una major diferència de punts al llarg de tota la temporada.
Varen començar el partit molt capficades i, des dels primers instants, sempre varen anar per davant en el marcador, per pocs punts però sempre per davant. L'equip palmesà feia en tot moment una pressió a la sortida de les nostres pilotes quan treien de banda, una pressió que es veu que havien entrenat molt des del darrer partit que vàrem jugar contra elles. Instruccions tècniques i tàctiques del nostre tècnic i el capet ben fred de les jugadores va fer que aquesta pressió no fos impediment a l'hora de jugar la pilota.
Hi va haver un moment crític quan, a falta de poc temps per acabar el partit, les joves de Palma varen empatar. Noves instruccions i una defensa agressiva amb domini a l'hora d’agafar el rebots va fer que el final la diferència fos d'aquests set punts a favor nostre.
L'equip creu en el que fa i això és molt important a l'hora de competir. Ens queden quatre partits i si es manté aquest esperit competitiu quedarà allà on es mereix.