dimecres, 19 de febrer del 2014

CADET FEMENÍ

CIDE, 16/02/14 

CIDE, 71
Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà, 59

Quart partit d'aquesta segona fase i tercera derrota consecutiva. Es va començar a jugar el partit d'una manera molt freda, en el primer quart només es varen anotar 7 punts davant dels 19 de l'equip de Palma. El segon i tercer quart varen ser molt semblants quant al marcador i és en el darrer quart on les nostres jugadores varen espavilar i varen estar a punt de poder guanyar el partit ja que, a manca de 2 minuts per al final, el marcador estava 7 punts avall i possessió de pilota. En aquesta situació l'equip es va jugar una situació d'atac per poder acostar-se al marcador i no va sortir bé. La diferència de punts final és perquè l'estratègia dels darrers moments no va sortir així com es volia. El bàsquet és un joc en què hi ha moments puntuals que et poden donar la victòria o la derrota en qüestió de segons.
Quan hem dit que, a la primera part del partit, les jugadores varen entrar fredes és, en part, perquè varen haver de fer una bona matinada per anar a jugar a Palma, només varen escalfar 7 minuts a la pista i en aquest sentit l'equip palmesà estava més fresc que nosaltres. És curiós que després jugassin dos equips cadets de Palma al mateix pavelló. Pensam que hagués estat més lògic jugar el nostre partit en segon lloc, fins i tot hi va haver comentaris de mares de l'equip de Palma que així ho deien. No passa res. El que hem d'aprendre els equips de poble és que els de Palma sí que es fan costat.
Analitzant el nostre equip hem de dir que està, en aquest moments, a la part baixa de la taula classificatòria però podria estar a dalt de tot. És l'equip que té més punts a favor seu. Això vol dir que en atac ho feim bé però en defensa hem d'espavilar un poquet. L'equip té potencial i segur que d'aquí a final de temporada aquest sortirà i acabarem el campionat en els llocs capdavanters.