dimecres, 30 de novembre del 2011

INFANTIL MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 26.11.11

Artà Electrohidràulica Llevant, 56 - S’Indioteria, 63

Parcials: (14 :9 ) (11: 19) (18 : 18) (13 : 17)

Derrota de l’equip local contra el primer classificat de la lliga.

L’equip sortí concentrat. Durant el primer període sorgiren algunes oportunitats en atac que vam saber aprofitar. Pel que fa a la defensa, l’equip començà pressionant en defensa de manera que durant aquest parcial es va controlar l’atac de l’equip contrari.

En el segon període vam seguir pressionant a l’equip rival, per tal de no perdre l’avantatge aconseguida durant el primer temps, així i tot, vam cometre algunes errades pel que fa a les ajudes que l’equip contrari no va desaprofitar. Quant a l’aspecte ofensiu es trobà a faltar un poc més d’agilitat a l’hora de moure la pilota en atac.

Al tercer quart, l’equip local sortí amb ganes de continuar lluitant, tot i això va faltar agressivitat defensiva i també saber solucinar algunes errades a l’hora de sortir a les ajudes i defensar els bloquejos. Pel que fa a l’atac, durant aquest parcial, l’equip artanenc continuà cercant opcions per poder aconseguir bones oportunitats per llençar a cistella.

Ja al darrer període, la defensa de l’equip local fou bastant fluixa, arribàvem tard a les ajudes, així com també ens faltava agressivitat sobretot a la primera línia defensiva.