dilluns, 30 de gener del 2017

Xerrades sobre nutrició per a jugadors i pares

Per aquestes properes setmanes el C.E. Sant Salvador de Bàsquet té previstes unes xerrades sobre alimentació saludable per a jugadors. El club vol treballar els hàbits alimentaris dels jugadors i vol inculcar que una alimentació saludable és primordial per a un esportista. El proper dilluns dia 30 de gener n’Estrella Alba farà una xerrada per als més petits i, successivament, també en farà als jugadors de la resta de categories i al pares. Una alimentació sana, equilibrada i saludable, el tractament d’al·lèrgies i d’intoleràncies alimentàries, dietes variades i molts d’altres temes seran tractats en aquest cicle de xerrades.






JORNADA 27 i 28 GENER 2017

Divendres, 27.01.2017

18.30 h Premini masculíBar Total Artà - Bàsquet Felanitx (categoria sense marcador)

19.45 h Mini masculí: Món Dental Artà – Bàsquet Madre Alberta

Dissabte, 28.01.2017

10.00 h Premini mixt: Sa Granja Artà – Bàsquet Molinar (categoria sense marcador)

12.30 h Infantil femení: Ses Tres Forquetes – Bàsquet Petra

18.30 h Infantil masculí A: Noha’s Artà – Bàsquet Muro

Infantil masculí B: Bàsquet CIDE – Sa Grípia Artà

Mini femení: descansa

JORNADA 13 i 14 GENER 2017

Molts de partits anul·lats i ajornats

Les jornades del 13 i 14 de gener i les del 20 i 21 has estat molt accidentades. Entre les festes de Sant Antoni i Sant Sant Sebastià i mal temps molts de partits no s’han jugat i s’han hagut d’ajornar. Així i tot, els resultats dels nostres equips aquesta quinzena passada han estat:

Premini masculí
Bart Total Artà – Bàsquet Sineu (categoria sense marcador)

Premini mixt
Sa Granja Artà – Bàsquet CIDE (categoria sense marcador)

Els equips premini continuen amb la seva evolució ascendent. Cada vegada juguen millor, amb un bàsquet de més combinació i participació per part de tots els components de l’equip. Alguns jugadors mostren molt bones maneres i assimilen cada vegada millor el ritme de la competició. 

Mini masculí i femení

La categoria mini, que està a punt d’engegar la segona fase del campionat, aquests cap de setmana ha descansat.

Infantil masculí-A
S’Indioteria 75
Noha’s Artà 25

Infantil masculí-B
Sa Grípia Artà 35
Bpasquet Sa Pobla 47

Infantil femení
Dakota Alcúdia 37
Ses Tres Forquetes 57

Els equips infantils obtenen resultats molt desiguals. L’infantil masculí de 2n any, el Noha’s Artà, juguen un bàsquet molt anàrquic i són molt irregulars. Sembla que falti compromís i entrega per part dels jugadors i que confien poc en les seves possibilitats. Hi ha qualitat, però falta joc d’equip i practicar en els partits allò que es treballa en els entrenaments.
Pel que fa a l’equip infantil B, Sa Grípia, treballen molt bé el joc combinatori i tenen un esquema que intenten aplicar cada dissabte, amb major o menor encert, però amb insistència. Els jugadors estan implicats  amb l’equip i tothom participa d’un joc amb uns esquemes que cada cop tenen més assimilats i que a la llarga han de donar els seus fruits.
Les infantils han començat la segona fase de la competició tan intractables com acabaren la primera. Juguen amb ganes i competeixen a un bon nivell. Així i tot, en aquesta segona fase esperen partits amb rivals molt potents que sens dubte les posaran a prova.




dimecres, 11 de gener del 2017

diumenge, 8 de gener del 2017

CAMPIONAT ESPANYA SELECCIONS AUTONÒMIQUES

Montserrat Santandreu, amb la Selecció Balear Cadet

El Campionat Nacional de Bàsquet de la categoria cadet, disputat a Huelva aquesta setmana passada, va comptar amb participació artanenca. Montserrat Santandreu, que ara milita en les files del Bàsquet Manacor, formava part de la selecció balear. La selecció de les Illes, que va disputar un gran torneig, aconseguí arribar a la final del grup preferent i assolí l’ascens a la categoria especial. Enhorabona a tots i a en Montserrat especialment.