10.00 h Mini Masculí: Món Dental - Bàsquet Son Servera 36 - 06

12.00 h Mini Femení: Colonya Pollença - Licors Moyà 20 - 61

17.00 h Infantil masculí B: Bàsquet Manacor B - Sa Grípia 53-34

20.00 h Infantil masculí ANoah's - Calvià Duran 34-43

Bàsquet Artà (categoria sense marcador)

Mini femení

Bàsquet Artà, 40
Joan Capó, 46

Un inici de partit molt desencertat de cara a cistella i amb poc ritme, permeté que el Joan Capó agafés un avantatge a la mitja part que pareixia insalvable, però els dos següents períodes les nines aconseguiren augmentar la velocitat i duresa en defensa i fer atacs molt verticals el que va permetre remuntar 16 punts de desavantatge i situar-se per davant al marcador per primera vegada al partit. Al darrer període però, entre el cansament acumulat als períodes quart i cinquè i una defensa molt tancada del Felanitx, van impedir la victòria. En qualsevol cas, bona segona meitat de l’equip que a cada partit ens regala algun detall de qualitat.

Mini masculí

CB Capdepera, 58
Artà Borinos39

Mal partit, des del principi desconnectats i amb por de dos jugadors en especial que pel seu físic tiraven enrera als nostres jugadors.
Encara que fins als dos darrers quarts la seva avantatge era mínima, però ja els nins desmotivats i sense ganes, no lluitaren més.

Infantil femení

Zona 5 B, 45
Ses 3 Forquetes, 48

Partit molt important per mantenir el liderat de la lliga, i que no podíem fallar. Començàrem fortes dominant el partit des del principi amb una gran pressió que va donar els seus resultats en forma de pilotes robades i errors de l’equip contrari. A manca d’1 minut per acabar el partit el marcador era 40-46 i després d'un minut d'infart acabam amb victòria per al nostre equip, 45-48. Gràcies també a la gran ajuda del public d'Artà que s’havien desplaçat amb l’equip.

Dissabte, 19.11.2016

10.00 h Premini masculí: CB BinissalemBàsquet Artà (categoria sense marcador)

Divendres, 11.11.2016

18.15 h Premini masculí: Bàsquet Artà - Ciutat d'Inca (categoria sense marcador)

19.30 h Mini femení: Bàsquet Artà - Bàsquet Manacor 41-11