FESTA FINAL TEMPORADA

El C.E. Sant Salvador tanca la temporada amb una diada familiar

Jugadors i pares jugaren i es divertiren de valent jugant a bàsquet

El C. E. Sant Salvador de Bàsquet va tancar la temporada amb una diada de bàsquet familiar al poliesportiu. El passat diumenge matí, durant més de tres hores, els jugadors i jugadores de les categories inferiors del club es divertiren jugant a bàsquet contra els seus pares i mares. Jocs diversos amb i sense pilota, concurs de tirs i partidets en cadascuna de les categories congregaren prop de dues-centes persones a la pista del poliesportiu, que va comptar amb molta animació i participació.

En acabar l’activitat lúdica i esportiva varen tancar la diada amb un bon dinar-torrada a la mateix terrassa del poliesportiu. Tothom va acabar content i es donà així per acabada una temporada llarga i intensa en què el club ha tingut nou equips en competició una trentena d’infants a l’escoleta. Ara arriba l’hora d’un merescut descans per, d’aquí a no gaire, començar a planificar la temporada següent. Enhorabona a tots!!!

JÚNIOR MASCULÍ

Poliesportiu Na Caragol, 29.05.2016
NADAL MOBILIARI, 43
VIUBASQUET BUNYOLS, 51
Sabíem que per guanyar hauríem de cometre poques errades, davant un rival que mai amolla.
Així hem començat el partit, amb un 12-2 fins arribar al minut 17-9 amb bones sensacions.
Però els entrebancs  que ja havien començat, s´han començat a multiplicar. Al minut 6 hem perdut un pivot per lesió, al descans ja teníem el segon pivot amb 3 personals i només ha pogut jugar 3 minutets a tota la segona part, l´àrbit ha permès contactes inexplicables, s´han errat 17 tirs lliures.
Tot i continuar dins el partit (24-21 minut 20, 34-38 minut 30), llavors també han arribat els nervis i les imprecisions i tampoc no hem sabut atacar una defensa d’ajudes i amb canvis defensius .
Amb tots aquests factors s´ha fet impossible la victòria I s´ha vist un partit lleig, la qual cosa no ha de tapar de la llarga i bona temporda dels nostres.

diumenge, 22 de maig del 2016

INFANTIL FEMENÍ

Infantil femení

Poliesportiu Na Caragol, 21.05.2016

Artà-Ses Tres Forquetes, 33
Bàsquet Andratx, 72

Partit difícil els que els tocava jugar a les nostres infantils dissabte passat. L’Andratx, líder indiscutit de grup aquesta segona fase, demostrà el perquè d’aquesta posició a la classificació i no ens donà opcions. Les nostres jugadores començaren molt bé el partit i aguantaren fins els darrers quatre minuts de la primera part, quan les diferències en el marcador no havien superat els deu punts. A falta de quatre minuts pel descans, però, ens feren un parcial de dotze a dos i les artanenques perderen el nord. A la represa, l’equip s’esforça i lluità i, deixant el marcador de banda, es feren moltes rotacions perquè totes les jugadores tinguessin minuts de joc.

Queden dos partits per acabar, a Calvià i contra l’Esporles, i el cansament d’una temporada que s’està fent llarga es comença a notar. Ànims!!!

Ses Tres Forquetes-Artà, 48

Partit molt intens i disputat entre santamarienques i artanenques. Si a la primera fase les de Santa Maria ens foren molt superiors i ens guanyaren sobradament els dos partits, en aquesta segona fase, com en el partit d’Artà, els va costar molt fer-se amb la victòria. Les nostres jugadores feren un bon partit, sobretot en defensa. Si haguéssim jugat tan intenses tot el partit com en el darrer període les opcions de victòria haurien estat reals. D’altra banda, tornàrem a comptar amb el hàndicap de massa tirs lliures fallats i també d’entrades fàcils que s’havien d’anotar sí o sí: una lliçó que costa molt d’aprendre.

dilluns, 16 de maig del 2016

MINI MASCULÍ PROMOCIÓ

Es Molinar,  13.05.2016

Bàsquet Molinar, 44
Artà Borinos, 60

Contra el Molinar ja ens hi havíem enfrontat en la primera fase del campionat i els nostres nins se sabien superiors. Això va fer que juguessin una mica més relaxats, massa i tot potser. Entre la relaxació i les baixes de quatre jugadors habituals el partit va ser més difícil del que fèiem comptes. Es va defensar malament, descuidant el rebot i atacant sense to ni so. El més positiu va ser el rodatge i la confiança que van agafant els jugadors de l’altre equip mini que pugen per ajudar als mini promoció.
Amb aquesta victòria s’acaba la temporada per a la categoria mini promoció. El balanç final és positiu: hem jugat contra els millors de la categoria i els nostres nins ho han fet molt bé. N’han après molt. Han vist que jugar a aquest nivell exigeix entrenaments, esforç i constància i que aquesta és, sens dubte, la recepta que hauran de tastar la temporada que ve si volen repetir en aquesta categoria.

Enhorabona a tots, jugadors, entrenadors i pares.

BASQUET MANACOR,  47
Partit perfecte dels nostres jugadors que no han donat opcions als tercers classificats.
La primera part es va treballar molt bé en defensa però al principi no ens poguérem distanciar en el marcador pel desencert sota cistella i als tirs lliures (15-10 minut 10) però, un cop solventat aixó, s’intuí una victoria fàcil (34-19 al descans).
La segona part, lluny de relaxar-nos, els artanencs continuaren defensant amb la mateixa intensitat. Però lo millor fou el joc en atac ja que el tir exterior fou  perfecte i es jugà molt bé en equip sorgint combinacions excel.lents.

Darrerament fa ganes veure com aquests nins s´esforcen i juguen….!!que no decaigui!!.

INFANTIL MASCULÍ

Electrohidraulica de Llevant, 69
Sant Francesc Llops, 40

Nuestro equipo infantil masculio se enfrentó al equipo de Incan “Sant francesc de Llops" con ganas de seguir con la racha ganadora de +7 que venía trayendo y demostrar el gran nivel que demuestran cada día. El partido empezó con una defensa muy cerrada del equipo visitante que nos obligaba a tirar desde fuera de la zona pero con buenos cortes y movimientos de balón nos hizo ganar el primer cuarto 15-10. El segundo cuarto fue más de lo mismo que el primero pero con nuestro equipo jugando muy amplios y un poco más de acierto en el tiro nos fuimos al descanso 37-20. Después del descanso el equipo artanenc se dispuso a cerrar el partido y con una salida al contrataque muy rápido y una buena rotación de equipo donde todos los jugadores aportaron un gran nivel pudieron ganar un buen partido 69-40 y poner un +8 en su cuenta y colocarse primero en la clasificación.

Artà-Ses Tres Forquetes, 36
Ciutat d’Inca, 87

Partit calcat al que jugàrem a Inca en el mes de març. La superioritat física i tècnica de les inqueres i l’elevat encert en el tir no ens va donar opcions. Tot i que les artanenques vàrem córrer i lluitar fins al final, jugàrem precipitades i massa accelerades, víctimes de l’angoixa i de la impotència de no poder contrarestar l’adversari en cap dels aspectes del joc. S’ha de continuar treballant i entrenant dur de cara a la temporada vinent, ja que el panorama canviarà radicalment i l’experiència adquirida serà un grau. Ànims!

Bunyola, 04.05.2016
Viu Bunyola Bàsquet, 39
Artà Ses Tres Forquetes, 40

Partit amb final trepidant el que jugaren les nostres infantils a Bunyola. Durant tot el partit l’equip local va manar en el marcador, però les artanenques mai no baixaren els braços. A mesura que el partit avançava, sense baixar la guàrdia i defensant de manera molt ordenada, vàrem veure que tendríem opcions de victòria si després de defensar bé aprofitàvem els nostres atacs. I així va ser. En defensa posàvem amb moltes dificultats a les bunyolines i en atac, tot i fallar massa tirs lliures i algunes estrades fàcils, tenguérem encert en el tir exterior i això permeté igualar el marcador. A falta de 17 segons del final perdíem d’un punt, però una defensa agressiva i d’anticipació ens permeté robar la pilota i capgirar el marcador.
En definitiva, un partit d’aquests en què l’esforç i el treball col·lectiu va tenir una recompensa molt celebrada. Enhorabona!

Poliesportiu Na Caragol, 06.05.2016
Artà Borinos, 78
Español Ugui La Salle, 57

Partit irregular pel que fa al joc desenvolupat pels nostres mini promoció, amb alts i baixos depenent del nivell d’atenció que posava l’equip dins la pista. Es va començar molt bé i sempre vàrem comandar en el marcador, però massa sovint, a l’hora de defensar baixàvem la intensitat i els jugadors de l’equip palmesà penetraven amb facilitat o podien practicar tirs fàcils sense prou oposició. Si estàvem concentrats en defensa recuperàvem pilotes molt ràpid, però això només va passar en fases breus del partit, cosa que va impedir que la diferència en el marcador hagués estat més gran. Així i tot, aquest equip ha progressat molt des de l’inici de la temporada i la majoria dels seus jugadors van consolidant uns fonaments del bàsquet que els depararen un futur molt encoratjador.

10.00 h Mini Masculí B: Ciutat d'Inca - Sobrassada es Mercat 42-12

10.00 h Premini Femeni: Montuïri - Bàsquet Artà (categoria sense marcador)

12.30 h Infantil Femení: Ses 3Forquetes - Ciutat d'Inca 36-87

17.00 h Infantil Masculí: Electrohidraulica de Llevant - Sant Francesc Llops 69-40

NADAL MOBILIARI ARTA, 110
Partit sense gaire història davant el coer del grup.
S´ha fet un partit vistós i obert a on l´atac ràpid ha superat a la defensa.

S´han provat situacions alternatives per provar de cara a altres partits i els nins, enlloc d´actuar amb desgana, s´han intentat lluir.

Sa Cabaneta (Marratxí), 28.04.2016
CB SA CABANETA B, 51
ARTA ELECTRO-HIDRAULICA LLEVANT, 59

Un partido que antes de empezar ya tenía problemas por el cambio de día del sábado 30 al jueves 28, lo que nos perjudicaba por la falta de jugadores y solo íbamos con 6 contra el equipo más fuerte físicamente de la liga. Al comenzar el partido lo que nuestros jugadores tenían claro es que no se podían cargar de faltas y teníamos que ganar por una ventaja de más de 4 puntos para tenerles ganado el “basketaverage" lo cual ponía el partido aún más difícil. Las defensas eran muy cerradas y con fuertes ayudas con un partido donde la velocidad la mandaba el equipo artanenc lo cual nos favorecía para no hacer faltas fuera de la zona ya que el equipo rival no corría contrataques. Con un gran acierto de nuestros jugadores en el tiro exterior 4 de 6 en triples y moviendo rápido el balón nos hizo tener un marcador muy igualado que era lo que buscaba los entrenadores de Artà para poder apretar en el último cuarto. El último cuarto empezó con un marcador de 46-46 con los jugadores del equipo contrario un poco frustrados ya que no podían irse en el marcador y los jugadores de Artà sin cargarse de faltas, decidieron presionar todo campo para intentar ganar el partido. Fue una buena dicisión ya que el equipo local no era capaz de pasar de medio campo, lo que el equipo de Artà aprovechó con robos y contrataques para poner el marcador 51-59 y ganar un partido donde demostraron que con ganas y esfuerzo todo se puede.