10.00 h Mini Masculí: Sant Agustí - Sobrassades es Mercat

12.00 h nfantil Femení: Colonya Pollença - Ses 3Forquetes 35-38

18.00 h nfantil Masculí: Electrohidraulica LlevantAt. Escolar 52-69

19.30 h Junior Masculí: Nadal MobiliariU.E. Llosetina 61-49

20.30 h Junior Femení: U.E. Llosetina - Licors Moyà 74-46

ARTA VINO E CUCINA, 45
SA INDIOTERIA ISLA WOK, 40
Per períodes; 15-10, 10-16, 16-06, 04-08
Victòria molt treballada de l’equip d’Artà en un partit molt igualat.

L’equip es va posar per davant al primer quart, però fora distanciar-se clarament al marcador. Al segon quart Sa Indioteria va remuntar col·locant-se per davant al marcador. Si bé l’Artà mantenia un encert acceptable als llançaments, els jugadors del Sa Indioteria dominaven sota els taulells, i aquest va ésser un factor determinant a la segona meitat, una sèrie de bones accions en atac i un bon treball defensiu, especialment en el rebot va permetre la victòria dels d’Artà que, després de la derrota asfixiant del darrer partit, té un valor important per a l’equip.

JUNIOR MASCULÍ

Son Angelats, 23.01.2016

SÓLLER, 31
NADAL MOBILIARI, 97

Partit molt fàcil que ens ha de servir per agafar confiança.

L’inici del partit es va semblar als dos anteriors. Amb una defensa agressiva davant un rival fluix i més errades de les desitjades, arribàrem al minut 10 amb 8-16 al marcador. Al segon quart s’augmentà el nivell defensiu i, amb un parcial de 4-29, se sentencià el partit tot i la badada dels darrers dos minuts amb un parcial en contra de 9-0.

Arribats al descans amb una diferència de més 24 punts, s’intentà la participació de tot l’equip i que els jugadors fossin valents i agafar confiança.

JÚNIOR FEMENÍ

Polisportiu Na Caragol, Artà, 23.01.2016

Artà Licors Moyà, 47
CB Binissalem, 65

Parcials : 8-16, 11-5, 16-21, 12-23.

De bogeria es pot catalogar el primer partit de l'any i de la segona fase de les nostres juvenils.

Una primera meitat on aconseguírem remuntar 12 punts en el marcador, degut a la concentració i intensitat defensiva; i on fèiem bones jugades en atac, llargues i pensades.

En la segona meitat només calia millorar petits aspectes per poder disputar el partit amb el Binissalem, ferm candidat a guanyar la lliga. Però va ser l’antítesi de la primera meitat; va aflorar la cara lletja de les nostres, on la precipitació i la nul·la defensa ens varen conduir a una ampla derrota.

De les derrotes sempre se n’hauria d’aprendre.

INFANTIL MASCULÍ

Pollença, 23.01.2016
Colonya Pollença, 38
Electrohidràulica Llevant, 76
Un partit on l’equip artanenc tenia moltes ganes de demostrar tot el que du après durant aquesta temporada. El rival va sortir amb una defensa pressionant a tota pista que descol·locà un poc els nostres jugadors amb un primer parcial 12-2 en contra, però un minut ben sol·licitat per l’entrenador per posar les coses clares i remarcar conceptes va servir per remuntar el quart (19-24). El segon quart els rivals intentaren mantenir la pressió però no els va sortir massa bé i els nostres marcaren distàncies al marcador fent moltes cistelles ràpides gràcies a la bona circulació de pilota.

La segona part del partit amb el marcador ja molt a favor nostra ens dedicàrem a controlar el marcador i per fer molt bons moviments tan en contraatac com en estàtic acabant amb un resultat 38-76 que deixà a tots els nostres jugadors ben contents.

MINI PREFERENT

Polisportiu Na Caragol, 23.01.2016

Artà Sobrassades es Mercat,13
Ciutat d'Inca B, 43

Molt adormits durant tot el partit.

Començàrem amb una defensa individual molt fluixa físicament, sense ganes de robar pilota. De cada vegada la intensitat baixava a gran escala al primer període, encara que molt a poc a poc els nins entraren, encara que molt tímidament, al partit. La diferència al tercer període era massa, i els nins capbaixos daren un poc el partit per perdut, encara que xerrant amb ells amb motivació, entusiasme i ganes de lluitar milloràrem un poc, però ja era massa tard per lluitar pel partit. Els nins al darrer quart fan el que els hi deim els entrenadors i es va notar molt, ja que disfrutaren de jugar i guanyar el quart.

Quan comencin a veure que fent cas als entrenadors poden disfrutar de competir, les coses milloraran molt.

diumenge, 24 de gener del 2016

INFANTIL FEMENÍ

Ses Tres Forquetes Artà, 40
Joan Capó Felanitx, 36

Partit jugat amb intensitat, força i ganes des del principi fins al final. Manant en el marcador des de l’inici, les nostres infantils saberen mantenir sempre l’avantatge davant les felanitxeres. Si bé aquesta en més d’una ocasió s’escurçà a dos i tres punts, l’equip artanenc no va baixar la intensitat en el joc i va creure en les seves possibilitats. L’esforç físic va ser important i finalment tingué recompensa.

dimecres, 20 de gener del 2016

JORNADA 22, 23 i 26 GENER 2016

Divendres, 22.01.2016

Mini Masculi A: Bàsquet Manacor - Artà Borinos 93-77

Dissabte, 23.01.2016

11.00 h Mini Masculí B: Sobrassada es MercatCiutat d'Inca 13-43

11.30 h Premini Femení: B. Consell - Bàsquet Artà (categoria sense marcador)

VIUBASQUET, 57

Partit totalment controlat i regalat als contraris.
Primer quart bo dels nostres jugadors amb una bona defensa, tots han aportat i la diferència no ha estat major degut a massa errades fàcils (16-7).
Fruit de la gran superioritat del segon quart hem sortit amb un excés de relaxació suposant que també passant , caminant, per damunt dos, tres o quatre contraris faríem cistelles fàcils……però NO arribant a un 21-21 que ens ha fet espavilar un altre cop per arribar al descans amb un (28-23).
Al descans ho hem parlat….vist lo vist només regalant el partit ho podríem perdre.
Al tercer quart hem sortit decidits a regalar el partit…..i ens ha sortit perfecte!!!, hem repartit assistències als rivals de totes les maneres possibles fins a aconseguir un parcial en contra de 5-23 .
Llavors hem decidit fer el que millor sabem fer….””remuntades impossibles”” i, tornant al nivell del primer període ens hem acostat fins al 48-49 a falta de dos minuts.
Només la més que sospitosa actuació descarada del segon àrbitre (tampoc sabia dissimular gairebé) xiulant tres personals en atac, absències de xiular-ne un parell de clares als contraris i inventant-se una llei d´avantatge després de tècnica, han fet impossible guanyar.

De tota manera derrota més que merescuda gràcies, sobretot, al nostre tercer quart.

PARCIALS (13-12) (26-26)(47-45)(66-61)

Partit marcat per les reduïdes dimensions del terreny de joc i per les defenses zonals dels dos equips.
El nostre equip ha fet una bona defensa zonal que, acompanyada d´un bon rebot defensiu, ha fet que agaféssim avantatge al marcador fent dubtar a l´equip local. Com aspecte negatiu destacar la falta de contraatacs després de la bona defensa (pocs, molt embullats i amb pobres finalitzacions).
Per moments pareixia que els felanitxers podrien tirar la tovallola però hem tingut dos moments crítics (un 12-0 del minut 23 al 26 i un altre 7-0 del 32 al 36) que han fet recuperar esperances pels locals el primer  i per acabar sentenciant el segon.
La mala sort és que l´equip local ha mantingut el nivel durant tot el partit sense tenir cap baixada com la nostra.
Així i tot encara el darrer minut hem tengut possessió per arribar a la pròrroga peróò tampoc ens ha acompanyat la sort en aquesta acció.

Destacar el gran nombre de triples (6 locals i 7 nostres) que han donat emoció al partit.

Sa Cabaneta, 09.01.2016

Sa Cabaneta, 56
Nadal Mobiliari, 61

PARCIALS (13-13),(21-28), (35-45),(56-61)

Sens dubte un dels pitjors partits de la temporada.
Davant un rival de baix nivell no hem sabut sentenciar el marcador durant tot el partit la qual cosa ha fet que, al final, perillàs la victòria.
Equip contrari amb molt poca altura de la qual cosa no ens hem sabut aprofitar. A més a més la nostra defensa no ha estat gens efectiva ja que només hem defensat de veres a estones.
Tampoc no s´ha estat encertat davall de cistelles errant una infinitat d´accions però fàcils i que haguessin obert el marcador considerablement.
Tot aquest caramull de desencerts han conduit a un quart periode a on s´han juntat 4 triples de l´equip local (n´ha fet fins a 8) enfront de 10 tirs lliures errats per la nostra part havent de resoldres el partit al darrer minut i gràcies a un triple nostre.

Partit per oblidar però també per aprendre de les errades.

CADET MASUCULÍ

Pavelló Bendinat, 10.01.2016

Calvià Rte Gran Buffet S. XXI, 84
Artà Vino e Cuccina,18

Per periodes; 19-06, 19-08, 29-04, 17-00

L’Artà va rebre un correctiu en tota regla a la seva visita a Calvià. A l’equip li va costar molt superar la defensa pressionant del Calvià i quan ho aconseguia es mostrava molt imprecís de cara a cistella, en defensa fou un equip fluix que permetia segones i terceres oportunitats al rival, en definitiva el Calvià va esser superior en totes les parcel·les del joc.

Polisportiu na Caragol, 09.01.2016

Artà Electrohidràulica, 63
CB Santanyí, 40

Partit contra el darrer classificat de la nostra lliga, on teòricament havíem de gaudir d’un partit senzill i còmode. Però mai no es pot dir blat si no és al sac, els rivals ens platejaren una defensa zonal que ens dificultava seriosament el nostre joc. L’equip optà per fer una seriosa defensa individual i aprofitar els ràpids contraatacs per fer menys efectiva la defensa zonal dels rivals. El control del rebot tan ofensiu com defensiu ens donava segones opcions i que ens permetia també poder córrer va ser clau per poder acabar guanyant el partit.

Santa Maria del Camí, 09.01.2016

Santa Maria CB, 62
Ses Tres Forquetes-Artà, 24

Partit molt millorable el que jugaren les nostres infantils dissabte passat contra Santa Maria. Va faltar molta intensitat defensiva, velocitat i esperit de sacrifici per part de tot l’equip. Si bé és cert que topàrem amb un equip de segon any, més experimentat i amb més físic, en cap moment sabérem posar en pràctica principis bàsics com passar-tallar, tapar les línies de passada, tancar els rebots i fer les ajudes en defensa, tan necessàries quan jugam contra equips superiors. Quan això no es posa en pràctica ben aviat som presa dels nervis i la impotència, i jugam molt pitjor del que sabem realment. Ara vénen partits contra rivals del nostre nivell i serà el moment de demostrar de què som capaces.

MINI MASCULÍ PREFERENT

Santa Maria CB, 33
Artà Sobrassades es Mercat, 30

Partit que començà amb molta intensitat per part de l’equip local, tant en defensa com en atac i nosaltres molt adormits després de les vacances de Nadal. A poc a poc ens anàrem aficant dins del partit, però per tanta "intensitat" dels contraris, sense adonar-se'n, començaren a fer bastantes faltes que no foren xiulades, però entenem que xiular partits així és difícil, encara que un poc més s'hagués pogut donar per part del conjunt arbitral. Els nins capbaixos, tenien por de sortir a pista, però donant ànims i confiança, sortiren a guanyar, encara que per incidents el partit va haver d’aturar-se uns quants minuts i vàrem baixar el ritme agafat als anteriors quarts i ja no poguérem tornar a agafar el mateix ritme. Llàstima, perquè el nostre joc fou superior al seu.

TORNEIG 3x3 FESTES NADAL

El passat dissabte dia 2 celebràrem una nova edició del Torneig 3X3 de Nadal al nostre poliesportiu. Una setantena de jugadors de la categoria mini a la sènior, en les corresponents versions masculina i femenina, disputaren partits de deu minuts des de les quatre del capvespre fins prop de les vuit de l'horabaixa. Val a dir que es veren partits molts disputats i que dins el pavelló s'hi respirava un molt bon ambient de bàsquet.

L'organització del torneig, amb en Carlos Ramirez i en Julià al capdavant, va ser tot un èxit que, sens dubte, s'haurà de repetir l'any que ve.

EQUIP GUANYADOR CATEGORIA SÈNIOR FEMENÍ

EQUIP GUANYADOR CATEGORIA SÈNIOR MASCULÍ

EQUIP GUANYADOR CATEGORIA MINI

divendres, 1 de gener del 2016

JORNADES TÈCNIQUES

Jornades tècniques per Nadal

El dimarts 29 i el dimecres 30 matí varen tenir lloc uns entrenaments específics per als jugadors i jugadores de les categories inferiors del club. Nins i nines de l’escoleta, preminis, minis i infantils, una trentena llarga, s’exercitaren durant dues hores fent exercicis de tecnificació al poliesportiu. Val a dir que els més petitons gaudiren d’allò més de poder jugar i practicar el bàsquet amb els més grans.