17.00 h Infantil Masculí: Sant Francesc Llops - Electrohidràulica Llevant 30-81

17.00 h Júnior Masculí: Horgasol Molinar - Nadal Mobiliari 43-87

10.30 h Cadet Masculí: SCD Hispania -  Vino e Cucina 47-50

Licors Moyà, 62
Bahia San Agustí, 70

Parcials: (09-21) (23-14) (14-21) (16-14)

Derrota ajustada contra un molt bon rival.

Segurament ha estat en la derrota que l’equip més ha competit, demostrant tarannà i ganes de guanyar durant tot el temps.

El partit no començà massa bé, poc encertades de cara a l’atac i amb algunes llacunes en defesa cosa que provocà que les rivals afica-se’n molts de punts i anar-se’n en el marcador.

El segon quart l’equip sortí molt ficat i tot i trobar-se 15 punts a baix (min 12 9-24) va reaccionar, aprofitant totes les opcions de anotar i fent una bona pressió defensiva damunt les rivals, controlant el rebot defensiu i així reduir a final de quart les distàncies només a 3 punts (min 20 32-35).

El tercer quart, el nostre quart botxí, que sempre se’ns dóna malament no fou una exempció en  aquest partit. Començàrem amb un intercanvi de cistelles i fins que vàrem poder aguantar el seu ritme ens anà bé, però a partir del minut 25 la cosa es complicà, ja no anotàvem amb facilitat i els parcials anaven del costat de les rivals que tornaren a augmentar l’avantatge (min30 46-56).

Afrontàvem el darrer quart amb l’obligació de ficar 10 punts més que les rivals, però no varem poder assolir la fita i com a máxim ens posàrem a 7 punts (min. 34 53-60) i acabàrem perdent el partit de 8 punts.

Molt bona feina de tot l’equip i gràcies a na Maria Gili i na Nena Sureda, jugadores de l'equip cadet,  per ajudar-nos en aquest partit.

Lamentar la lesió de na Mar Tous que esperam no sigui més que un lleu esquinç i després de Nadal torni a estar disponible per l’equip.

Tirs Lliures 16 de 33 (48%)

Punts: 5,- Sancho, C, 11punts; 7,- Sancho, A, 5punts; 9,- Sureda, C. 14Punts; 10,- Perez, M, 8punts; 11,-Gili, M. (cadet) punts;12.- Amer, F, 8 punts, 13.- Tous, M.M. 6punts; 14,- Serra, C, 4 punts; 15.- Cueto, C, 5 punts;16,- Nicolau, N. (cadet) 2punts.

JÚNIOR MASCULÍ

POLISPORTIU NA CARAGOL,13.12.2014

Artà Nadal Mobiliari, 71

Son Servera, 61

Parcials: 11-12, 28-18, 18-14, 14-17.

Segurament, un dels millors encontres disputats per l'equip artanenc, ja que varen superar el gran defecte d'individualisme que tenim, i cadascun en el seu rol va sumar per aconseguir aquesta victòria, enfront d'un equip que, malgrat tenir una curta plantilla, no va deixar de lluitar fins al final. I, això és el bàsquet....

Tècnicament, es va veure un equip artanenc amb més seny, jugant a diferents opcions a zona, intentant anotar en cada possessió que teníem, i defensant fins no poder més.

INFANTIL MASCULÍ

POLIESPORTIU NA CARAGOL, 13.12.2014

ELECTROHIDRÀULICA LLEVANT, 61
UE LLOSETINA, 11

Per períodes: 16-0, 25-05, 15-06, 05-0

Els jugadors van sortir amb una ansietat excessiva per distanciar-se ràpidament en el marcador el que provocà innumerables errades i que el joc es fonamentés en jugades individuals, en molts de casos amb males decisions. Superats aquests moments, l’equip va començar a jugar amb un major control i triant bones opcions en atac, això unit a una defensa intensa des de la sortida de pilota de la UE Llosetina, permeté que l’equip entrés dins la seva dinàmica de joc i es distanciés al marcador. Per altra banda, remarcar alguns aspectes a millorar com són el tir exterior, la precipitació en algunes accions sobre tot al contraatac i les males eleccions, que en algunes ocasions ens poden condicionar el joc.

MINI MASCULÍ A

POLIESPORTIU NA CARAGOL, 12.12.2014

SOBRASSADA ES MERCAT D’ARTA, 67
UE LLOSETINA, 37

Per períodes: 17-06, 06-10, 06-03, 04-08, 18-02, 16-11

Tot i les baixes de la UE Llosetina que disposava tan sols de set jugadors, aquest equip va afrontar el partit amb valentia i jugant de tu a tu a un equip que no li entraven els tirs exteriors i van haver de basar el seu joc en transicions ràpides i penetracions. El partit va estar molt travat al tercer i quart període, on els dos equips pressionaven i es cometeren moltes imprecisions. En el cinquè període fou quan l’Artà va rompre el partit, amb un equip en pista que connectava i era capaç de defensar intensament i sortir al contraatac per fer bones finalitzacions, aspecte ben treballat les darreres setmanes i que es va veure reflectit al partit. El joc col·lectiu però, segueix essent l’assignatura pendent d’aquest equip, que de ben segur serà analitzat pels nostres entrenadors.

dimecres, 10 de desembre del 2014

JORNADA 13, 14 i 15 DESEMBRE

Divendres 12.12.14

18.30 h PreMini Masculí: Borinos - Sa Pobla (categoria sense marcador)

VINO E CUCINA ARTÀ, 69
Partit espès el jugat a Capdepera el darrer diumenge de novembre. Com sol passar en aquests enfrontaments de màxima rivalitat comarcal, el joc no es va caracteritzar per la seva fluïdesa ni per la seva brillantor. Tot el contrari, va ser un partit travat, juga amb més cor que no pas cap i amb moltes anades i vengudes amb poc criteri per part dels dos equips. Tan sols en el segon temps els artanencs se varen compondre un poc. Una millor pressió en defensa i uns marcatges més agressius varen permetre recuperar moltes pilotes que es transformaren en una avantatge cada vegada més inabastable per als gabellins, que hi posaren ganes i actitud però sense obtenir recompensa. El partit es jugà de tu a tu, amb molta esportivitat i noblesa, cosa que el públic assistent va saber agrair.

Polisportiu Municipal Campos, 29/11/2014

C.B. Campos, 50
Licors Moyà, 53

Parcials: (15-12)(09-13)(16-12)(10-16)

Victòria de les nostres júniors dins una plaça difícil com és Campos.
Per primera vegada el nostre equip es va veure superat en un primer quart, on la falta d'encert condemna un equip que jugava massa accelerat, a un ritme massa alt en els atacs estàtics. Tot i això dominàrem el marcador fins el minut 4 (4-8), però el desencert al tir lliure (2 de 8 al primer quart) i a les accions amb estàtic feren que es perdés el quart.
El segon quart començà igual que el primer, però amb més intensitat defensiva per part nostra, cosa que provocà pilotes perdudes i possibilitats de contraatac per poder posar-nos per davant al marcador, però no reafirmàvem aquesta millora, de nou es fallaven cistelles fàcils i un altre 1 de 6 en tirs lliures ens deixava només un punt per damunt les rivals (min. 20, 24-25).
El tercer quart. El nostre quart dolent, aquesta vegada no fou tan dolent, l'equip intentà fer una zona-press per intentar estar ficat al joc, i relativament funcionà, ja que estàvem al partit, amb un intercanvi de cistelles (min 25, 29-30) però un parcial als darrers cinc minuts de 10-7 tornant a fer un 2 de 6 en tirs lliures acabar amb el Campos de nou per davant.
Començàvem el darrer quart i no hi havia més temps per les errades, les nines sortiren molt ficades en defensa i amb un gran encert en atac, provocant en 4 minuts la remuntada i posant la màxima diferencia a favor nostre (min. 35 44-50) a partir d'aquí carretell de faltes i visites al tir lliure on en aquest quart si que pujà un poc l'encert 5 de 10 per finalment guanyar el partit.

Agrair l’ajut de les cadets Laura i Maria Gili, que tot i disputà pocs minuts, jugaren en moments claus de el primer i el segon quart, per donar descans a les nostres jugadores, amb moltes faltes i un poc accelerades per el ritme al de partit.

Punts: 5,- Sancho, C, 10punts; 7,- Sancho, A, 2punts; 9,- Sureda, C. 15 punts;10,- Perez, M, 2punts; 11,- Gili, M. (cadet)- punts;12.- Amer, F, 7 punts, 13.- Tous, M.M. 15 punts; 14,- Serra, C, - punts; 15.- Cueto, C, 2 punts; 16,- Gili, L (cadet) – punts.

Ugui Arena, 30/11/2014
La Salle B, 81
Nadal Mobiliari,  56
Parcials: (22-17)(24-10)(21-15)(14-14)
Ja sabíem que no seria un rival fàcil, sinó el més fort que ens trobaríem en la lliga. I els artanencs s’hi enfrontaren amb la serietat, intensitat i concentració que feia falta.
Malgrat el resultat final, el conjunt d’Artà va disposar una bona defensa individual alternada amb 1-3-1, i amb una bona feina en rebots i cercant bones i pensades opcions d’atac, disputaren un dels partits més correctes fins alhora.
Conclusions a treure: aquesta és l’actitud que s’ha de tenir davant qualsevol rival de qualsevol nivell, perquè quan volen són un equip molt madur i compacte. Cal millorar algunes precipitacions i males decisions en atac.

POLIESPORTIU LA SALLE MANACOR, 29/11/2014
Bàsquet Manacor, 41
Electrohidràulica Llevant, 62
Per períodes; 14-08, 08-15, 10-20, 09-19
La manca d’intensitat en defensa i de concentració en atac, foren els factors que marcaren l’inici de partit, també cal dir que la dificultat de concentració va venir marcada per la presència d’un jugador de l’equip local amb una alçada i unes característiques físiques molts superiors a qualsevol jugador del nostre equip, aquestes condicions i uns entrenaments molt específics, suposa’m, li permeteren convertir al primer quart deu dels catorze punts del seu equip, i dinou dels quaranta-un punts del seu equip en tot el partit, però quan l’Artà va incrementar la intensitat en defensa, a partir del minut nou del tercer quart, va començar la remuntada, i la superioritat tècnica i tàctica dels nostres jugadors es va imposar, tot i que en cap moment la dinàmica de joc fou la que estam acostumats a veure en aquest equip.