dilluns, 31 de març del 2014

INFANTIL MASCULÍ

Polisportiu Es Puig (Sóller), 29.03.14
 JOVENTUT MARIANA FABRICA DE GELATS, 46
ARTA ELECTROHIDRAULICA, 53

Per períodes; 10-19, 15-12, 09-06, 12-16

Després d’un bon inici de partit, on l’Electrohidràulica va aconseguir una còmode avantatge, van aparèixer les imprecisions i les males opcions en un atac excessivament estàtic, com a conseqüència el Joventut Mariana va anar acurçant distàncies al marcador, posant-se a un punt a falta de tres minuts per acabar el partit, però la capacitat de resistència i superació de l’equip, així com l’encert de quatre metres d’en Joan Navarro, que fou el jugador més valorat, permeteren que l’equip suparàs al Joventut Mariana.




dimecres, 26 de març del 2014

CADET FEMENÍ

Poliportiu Na Caragol, 23/03/14 

Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà 48
Eu Moll 44

Un altre partit molt igualat. L'equip del Port de Pollença és un conjunt que ha tingut molta mala sort durant aquesta fase de la lliga ja que el set partits que ha perdut han estat perduts per molts pocs punts.
El partit, quasi com sempre, va ser molt igualat. Les diferències en el marcador varen ser mínimes durant tot el matx i només es va decantar cap el nostre costat quant les jugadores es varen témer que era possible i que, al mateix temps, eren conscients que volien guanyar-lo.
Tal com varen dir a la crònica del partit contra l'equip de Felanitx, feim molts pocs punts, normalment hauríem de fer-ne més ja que per jugar al joc que sabem hem de superar els 60 punts sense problemes.
Si es continua fent feina per millorar alguns aspectes tècnics i tàctics al final de temporada l'equip acabarà a dalt de tot.

CADET MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 23/03/14 

Nadal Mobiliari 61
Eu Moll 56

Parcials: 7-13, 22-18, 25-7, 18-18.

Durant les darreres setmanes, les entrenadores havíem donat molta importància i remarcat molt el sentiment d'equip, l'esforç individual per a un bé comú, la germanor, el sacrifici... Segurament, el partit d'aquesta jornada no va ser el més vistós esportivament, però ens en duim una valoració molt positiva. Per primera vegada en aquesta segona fase de lliga, tots els components de l'equip lluitaren per endur-se'n la victòria, en un partit on anàvem tota la primera part per davall en el marcador. No obstant, no vàrem baixar els braços, ni tampoc ens enfadàrem... utilitzàrem les coses que no ens sortien bé per sacrificar-nos més i donar la volta al resultat.

A nivell esportiu, cada entrenament és una oportunitat per millorar aspectes defensius i en atac. Però el partit del passat diumenge, va ser una gran passa que havíem de fer per demostrar el gran equip que som: un conjunt de persones que, individualment són molt bones, estimen el bàsquet i aprecien els seus companys, i que, poc a poc, s'aniran coneixent i comunicant més dins la pista i així lluitarem per aquesta lliga.

INFANTIL MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 22/03/14  
Electrohidràulica de Llevant 50
Joventut Llucmajor49

Parcials; 12-11, 12-14, 14-07, 12-17

Tercer partit de la temporada entre l’Electrohidràulica i el Joventut de Llucmajor, dos equips molt igualats quan disposen de tota la plantilla i de sobra coneguts. El partit, per tant, seria una qüestió de detalls, de saber gestionar la tensió pròpia d’un partit igualat, de la capacitat de lluita i concentració en defensa i l’encert en atac, i així va ser, els dos primers quarts molt igualats, amb molta dificultat de l’Electrohidràulica per treure la pilota de fons, però amb capacitat per anotar; a partir del segon quart una averia a l’electrònic va afegir un component més de tensió i desconcert, que es van evidenciar en dues accions a la banqueta de l’equip local, al darrer quart els evidents signes de cansament de l’Electrohidràulica es traduïren amb més errors a l’hora de treure la pilota i amb major dificultat per anotar, que possibilitaren que el Joventut remuntés nou punts els cinc darrers minuts i a punt de guanyar el partit. Destacar la gran feina d’en Montserrat tan en defensa com atac, creant situacions de joc quan l’equip estava més travat.

MINIS MASCULÍ

Es Vivero, 22/03/14 

C. B. Hispania 72
Sobrassada es Mercat d'Artà 70

Parcials: 19-8, 16-10, 4-13, 11-8, 11-25, 11-6.

Malgrat la derrota, segurament va ser el millor partit que han jugat fins ara els nostres minis. Ens va costar els dos primers parcials saber aturar al jugador més anotador de l'Hispània. A partir del tercer quart, la història va canviar: molt concentrats en defensa i molt agressius a l’hora de recuperar pilotes i molt ordenats en atac, cercant el passi al contra-atac o cercant l'1x1 en estàtic. 

A poc a poc es va veient la feina que feim als entrenaments i això ens dóna els fruits als partits, també jugant d'una manera més lògica els al·lots passen més gust d'aquest esport. Enhorabona per donar el seu 100%, i per fer-nos gaudir a tots els assistents d'aquest partidàs.


dimarts, 18 de març del 2014

INFANTIL MASCULÍ


POLIESPORTIU SA CREU,  15.03.14


CIUTAT D’INCA B; 51
ARTA ELECTROHIDRAULICA; 65

Parcials: 08-10, 11-18, 14-13, 18-24


Partit tens en un ambient hostil, caracteritzat per la queixa continua tant del públic com de l’equip rival. L’Electrohidràulica però, va ser capaç de mantenir la concentració durant tot el partit, llevat dels tres darrers minuts que amb un avantatge de divuit punts es va entrar en una rotació de banqueta que unit a un gran encert anotador del Ciutat d’Inca es van posar a sis punts a falta d’un minut i mig, error que després d’un temps mort es va esmenar resolent el partit amb una còmode avantatge. Destacar l’actuació del jugador Pep Toni amb un rendiment molt per damunt del que ens té acostumat, així mateix valorar l’esforç i implicació de tot l’equip.


dissabte, 15 de març del 2014

JORNADA 14, 15 i 16 MARÇ

Divendres 14/03

18.30 h Mini Masculí: Sobrassada "Es Mercat" - Andratx

Dissabte 15/03

10. 00 Premini Masculí: At. Escolar - Artà Borinos (categoria sense marcador)

10.30 h Mini Femení: Ses 3Forquetes - Sant Francesc 46-15
 
19.15 h Inf. Masculi: Bàsquet Inca B - Electrohidràulica de Llevant 51-65


Diumenge 16/03

10.00 h Cadet Femení: Prefabricats Sancho*Vaquer - Joan Capó 44-47

11.30 Cadet Masculí: Nadal Mobiliari - Sa Indioteria B 68-34

dilluns, 10 de març del 2014

INFANTIL MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 08.03.14

ARTÀ ELECTROHIDRÀULICA; 74
SANTA MARIA; 27

Parcials: 11-05, 25-06, 25-10, 13-06

L’Electrohidràulica va fer un partit molt seriós, traient la pilota de manera estructurada i coordinada, i amb un atac efectiu, on tots els membres de l’equip van fer la seva aportació, cal esmentar però el gran encert anotador de n’Alfons, que amb 33 punts i 44 de valoració va esser el referent en atac. Aquest partit va servir per oblidar els darrers partits on l’actuació de l’equip no va ser bona, i es pogueren apreciar detalls tècnics i tàctics, que ens conviden a l’optimisme.

divendres, 7 de març del 2014

JORNADA 7, 8 i 9 MARÇ

Divendres, 07.03.2014

19.00 h Premini Masculí: Artà Borinos - Dakota Alcúdia (categoria sense marcador)

Dissabte, 08.03.2014

12.00 h Mini Masculí: Calvià - Sobrassada "Es Mercat"

12.30 h Mini Femení: Joventut Mariana - Ses 3Forquetes 39-9

18.30 h Infantil Masculí: Electrohidràulica de Llevant - Santa Maria 74-27

Diumenge, 09.03.2014

09.30 h Cadet Masculí: La Salle B - Nadal Mobiliari 85-60

09.30 h Cadet Femení: Sant Josep B - Prefabricats Sancho*Vaquer 62-66

dimecres, 5 de març del 2014

COL·LABORACIÓ AMB EL BÀSQUET ATLÈTIC ESCOLAR

Des dels començaments de la pràctica de bàsquet a Artà, tenim molts d'exemples de jugadors o entrenadors que han jugat o entrenat a Capdepera o viceversa. Enguany la relació és més forta ja que, per primera vegada a la història dels dos clubs, compartim equips federats.
A finals de la temporada passada, quan s'analitzaren els possibles equips ens van trobar que els equips cadet i infantil femení estaven format per plantilles molt curtes i era molt arriscat inscriure els equips per afrontar una competició tan llarga. 
Tant la directiva com la responsable esportiva del nostre club es varen posar en contacte amb el club gabellí i després d’algunes reunions ens vàrem posar d'acord en unir les jugadores infantils d'Artà i Capdepera en un sol equip, això es va fer comptant amb el beneplàcit de les jugadores i dels pares de les nines.
Quan es va tenir solucionat el tema de les infantils es va passar a arreglar el de les cadets. En aquest cas, l'equip artanenc estava format per vuit jugadores i l'Atlètic Escolar tenia dues en aquesta edat. Per tant es va prendre la decisió de fer l'equip cadet amb les dues jugadores gabellines, i aquest fet va fer que el club gabellí, per la seva part, pogués inscriure un equip júnior femení, i que es reforça en cada partit per quatre jugadores cadets, les dues de Capdepera i dues d'Artà.
Tot aquest trencaclosques ha fet possible inscriure tres equips entre els dos pobles. Pensam que si no hagués estat d'aquesta manera la majoria de les integrants d'aquests equips no haguessin pogut gaudir de l'esport de la cistella durant aquesta temporada.
No som els primers que utilitzam aquesta fórmula per poder presentar equips a les competicions federades. Hi ha pobles que ja fa uns anys que ho fan i els funciona bé.
L'experiència és molt positiva i d’allò que estan més contents és que així jugadores tant d'Artà com Capdepera puguin gaudir de la pràctica d'aquest esport.
Per això, la junta directiva del Club vol agrair les ganes i la col·laboració posades en tot moment per la directiva de l'Atlètic Escolar, les facilitats que han donat els pares i, sobretot, el bon fer de totes les jugadores i entrenadors en els entrenaments i partits.

Infantil femení

Cadet femení

Júnior femení


dilluns, 3 de març del 2014

PREMINI MASCULÍ

Sa Pobla, 22/02/14 

Bàsquet Sa Pobla
Borinos

La normativa federativa diu ben clar que, a les categories pre-mini i mini, no es pot fer defensa zonal. L'equip de Sa Pobla va muntar una defensa d'aquest tipus per jugar contra els nostres nins més petits. L'entrenador contrari va argumentar que, com que eren pocs nins, era l'única manera de jugar el partit. Pensam que aquest argument no és vàlid ja que els nostres equips quan tenen els nombre de jugadors que tenia l'equip pobler mai no juguen incomplint les regles de joc. Això l'unic que fa és perjudicar tant a un equip com a l'altre.
L’anecdòtic d'aquest tema és que en el partit posterior de categoria mini l'equip de Sa Pobla va començar el partit fent la mateixa defensa antireglamentària.
Ens demanam què és: manca de jugadors o ganes de guanyar a qualsevol preu???
Nosaltres continuarem com ara, els nins ja tendran temps de competir. Ara el que més importa és l'aprenentatge tant esportiu com social i personal. Per sort, els nostres entrenadors tenen això molt clar.

MINI FEMENÍ

Polisportiu Na Caragol, 22/02/14 
 Ses Tres Forquetes 28
Joan Capó A 59

Partit entretingut el disputat contra l'equip de Felanitx. Les nostres jugadores varen poder guanyar un parell de parcials, la diferència es va notar, sobretot, en els parcials en què varen jugar les jugadores de l'equip felanitxer Nuria (4) i Marta (8). Aquestes dues jugadores, fins que varen tancar el marcador en el cinquè temps, havien marcat 40 dels 59 punts del seu equip.
En aquestes categories hi ha jugadors/es que, amb la seva qualitat, fan que es pugui guanyar un partit.
Les nostres jugadors van jugant i, al mateix temps, en van aprenent, que és el que importa.

INFANTIL MASCULÍ

 Sant Josep, 22/02/14 

UADIS B 72  
Electrohidràulica de Llevant 25

Parcials: 11-09, 23-02, 13-06, 25-08

L’Electrohidràulica va sortir molt concentrat i tenint molt clar allò que havia de fer per poder jugar a l’UADIS, completant un bon primer quart; però a partir del segon l’equip va notar les absències i les circumstàncies de l’equip, i va caure en una dinàmica que permeté que l’UADIS es recreés en el joc, mentre l’Electrohidràulica se n’anava del partit.
Tot i la mala actuació de l’equip en aquest darrer partit de la primera fase, això no ens ha de fer oblidar que, en termes generals, l’Electrohidràulica ha fet una gran primera fase, quedant quart i classificant-se per jugar al segon grup de la segona fase. Per acabar, donar les gràcies als minis Jaume Bonet i Joan Ginard que ens van ajudar en aquest partit.

CADET FEMENÍ

Polisportiu Na Caragol, 23/02/14  

Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà 54
Viubàsquet A 52

A la darrera crònica d'aquest equip vàrem fer referència al seu bon fer en atac però, també, es va dir que s'havia d'espavilar un poquet en defensa, si es feia això segur que les coses anirien bé.
Es varen presentar a Na Caragol les jovenetes de Bunyola al capdavant de la taula classificatòria, sense haver perdut cap partit. Quan va començar l'encontre es va notar que les nostres jugadores sabien molt bé què havien de fer per poder guanyar-lo. En el primer quart, la feina en defensa ens va donar la recuperació de pilotes, després de fer una bona defensa damunt la línia de passada de l'equip contrari i això ens va donar la possibilitat de muntar el contra-atac acabant-lo, sempre, amb cistella.
Durant tot l'encontre la defensa va ser molt bona i la creença de les jugadores en elles mateixes i en les seves possibilitats va fer que en tot moment es jugàs el partit amb una intensitat que no s'havia vist en partits anteriors.
En el darrer quart, quan les coses es varen complicar va sortir la qualitat que té aquest equip i la lluita per cada pilota ens va donar la victòria final contra el millor equip amb què ens havíem trobat fins ara.
Una anècdota que dóna ressò a aquesta victòria és que, abans de començar el partit, se'ls va recordar a les jugadores que es podia guanyar i que tenien davant un equip que no havia perdut cap partit. La seva resposta va ser avui perdran el primer. Així va ser!

CADET MACULÍ

Polisportiu Na Caragol, 23/02/14 

Nadal Mobiliari 107
Bahia Sant Agustí C 30

Parcials: 24-5, 35-6, 25-11, 23-8.

Partit molt fàcil davant del penúltim classificat. Es va començar el partit amb moltíssima intensitat, però va anar davallant. Es pot dir que la defensa va ser molt fluixa però l’atac molt intel·ligent, amb bones jugades i amb jugadors treballant sense pilota. El més important però, ho tenim: qualitat, intensitat, ganes de fer feina i seriositat en els entrenaments... bona actitud. I això ho necessitarem en la pròxima jornada on ens jugarem el lideratge de la lliga, davant de La Salle.