18.30 h Mini masculí: Bàsquet Porreres - Sobrassada Es Mercat Artà 59-74

Divendres, 31.05.13

18.30 h Premini mixt: Ses 3 Forquetes -Bàsquet Inca (categoria sense marcador)

Dissabte, 01.06.13

10.00 h Premini masc.: Bàsquet Muro - CE Sant Salvador Artà (categoria sense marcador)

Dissabte 25/05/13

10.00 h Premini Masculí: CE Sant Salvador - C.B. Consell (categoria sense marcador)

Bàsquet Sa Pobla
Ja arribam a final de temporada i l'equip premini segueix demostrant el seu progrés. El passat divendres 17 de maig amb un partit increïble contra els nins i nines de Sa Pobla es varen poder veure les aptituds d'aquests joves. Destacar, sobretot, que s'ha millorat molt el joc en equip que era un dels objectius de la temporada així com la tècnica individual de cadascun d'ells. Ara ens queden dos partits per acabar de polir una temporada que es pot considerar molt bona.

dimarts, 21 de maig del 2013

INFANTIL FMENÍ

Polisportiu Na Caragol, 18.05.2013

Borinos, 35
Joan Capó Felanitx, 86

Tot i veure el resultat, bon partit de les nostres jugadores on pagaren molt car un mal 2n període, ja estam a la recta final i només encoratjat-les a acabar amb dignitat i ganes. Ens queden els partits de Lloseta i de la Salle, per tant a aprofitar aquest final de temporada que de tot se n'aprèn.
Anim nines!

dilluns, 20 de maig del 2013

SÈNIOR MASCULÍ

Llucmajor, 17.05.2013

C. J. Llucmajor, 79
Nadal Mobiliari, 87

Parcials: (22-15) (19-21) (13-24) (23-27)

Quarta victòria seguida del nostre equip sènior contra el darrer classificat de la nostra lliga. El partit no fou un partit fàcil tot i la suposada inferioritat del rival. Un partit amb molta anotació degut a la baixa intensitat defensiva dels dos equips i fou un partit amb moltes alternances al marcador.

El primer quart el nostre equip no sortí molt centrat i el ritme frenètic i un tant anàrquic que imposaven els llucmajorers no afavoria el joc del nostre conjunt que sol ser més ordenat i pausat . El quart fou un intercanvi constant de cistelles fins el darrer minut del quart on els llucmajorers ens feren un 5-0 (22-15).

El segon quart fou un desastre per part dels nostres jugadors, sobretot al principi, on l’equip jugà molt malament a més de no sabre tallar l’atac dels locals els parcials queien de part dels llucmajorers arribant a una màxima de +13 al minut 6, 32-19. Aquí hi hagué la primera reacció de l’equip i feu un parcial 4-17, per acostar-se al marcador, fins el darrer segon del quart que un triple del llucmajorer posava la partit 41-36.

Després del descans les coses no canviaren massa. Els primers 6 minuts del quart tornaven a ser no massa bons i parcial en contra 11-04 i de nou a 12 punts dels contraris (52-40). Però a partir de aquí l’equip ajustà la defensa, una zona molt activa i una pressió després de cistella feia que l’equip endossés un 0-13 i posar-se per davant al marcador des del primer quart. Durant el quart la diferècia augmentà durant 4 minuts de realment bon joc dels artanencs (56-60)
El darrer quart els nostres jugadors es llevaren el corser que havien portat durant tot el partit i per cada punt dels locals els nostres en feien 2 i aconseguien posar-se 19 punts a dalt, min. 38, 60-79 els darrers dos minuts serviren per maquillar el marcador per part dels locals però ja no féu perillar la victòria.

Estadístiques:

4.- Juan, J. 2 Punts 5.- Palo, X. 0 punts, 7.- Torres, R. 25 punts, 8.- Tous, B. 5 punts, 9.- Fullana, J. 2 punts 10.- Sanchez, I. 20 punts, 12.- Bover, O. 0 punts, 13.- Muñoz, J. 21 punts,
14.- Callarisa, J. 12 punts, 15.- Cabrer, J. 0 punts.

Sense eliminats.
Tirs lliures
17 de 26 (65.38%)

divendres, 17 de maig del 2013

JORNADA 17, 18 i 19 MAIG

Divendres, 17/05/2013

18.30 h Premini Mixt: Ses 3 Forquetes - Bàsquet Sa Pobla (categoria sense marcador)

21.00 h Sènior Masculí: C.J. Llucmajor  - Nadal Mobiliari 79-87

Dissabte, 18/05/2013

10.00 h Infantil Femení: Borinos - Joan Capó 35-86

10.00 h Premini Masculí: C.B. Ciutat d'Inca - CE Sant Salvador (categoria sense marcador)

Portocristo, 49

Parcials: (18-03) (10-13) (17-16) (11-17)

Tercera victòria seguida del nostre equip sènior contra un altre rival de la comarca del Llevant. Aquesta segona volta l’equip comença a assemblar-se al que hauria d'haver estat durant tota una temporada on les lesions han baixat molt les prestacions.

L’equip sortí molt fort el primer quart, deixant sense anotar als rivals durant els primers 8 min i fent un parcial de 17-0 i tancant al quart amb un clar 18-03 i amb moments de joc i de defensa molt bons on 4 dels 6 jugadors que jugaren el quart anotaren. Però s’ha de destacar la defensa damunt els jugadors claus del rival, fent molt bé el 2x1 al pal baix evitant es seves cistelles fàcils i controlant el rebot defensiu.

En el segon quart baixà l’encert dels nostres jugadors i com no podia ser d’altra manera el rival pujà la intensitat tan defensiva com ofensiva i el quart s’igualà i el rival acurçar distàncies degut amb gran manera al desencert des del tir lliure per part dels nostres jugadors (4-9 en tirs lliures). Tot i això ens anàvem al descans amb un clar 28-16.

Comença la segona part amb una pressió per part dels nostre equip per mirar de tancar el partit, i va parèixer que la cosa funcionava (min 25, 40-20) i acabant el quart engrandint l’avantatge total a 13 punts a falta de disputar el darrer quart (45-32)

El darrer quart tot i començar amb un parcial favorable (7-4) fins el minut 5, l’equip es relaxà, i els del Port veren el moment per acostar-se al marcador fent un parcial dolorós de 2-13 que ha falta de un minut deixava el marcador 54-49, però les darreres possessions ben dominades pel nostre equip i el desencert dels visitants amb una darrera cistella on tot l’equip toca la pilota per tot el camp rival acabant amb dos punts fàcils davall cistella deixava el partit i la victòria a Artà.

Valorar que l’equip es presentava de nou amb 3 baixes, ben cobertes per els juniors Miquel Sebastià Rossellò i Biel Serra, que aportaren el seu grà d’arena per aconseguir la victòria.

5.- Serra, B. 0 punts, 7.- Torres, R. 12 punts, 8.- Tous, B. 8 punts, 9.- Fullana, J. 5 punts, 10.- Sanchez, I. 8 punts, 11 Rosselló, M.S. 0 punts, 12.- Bover, O. 0 punts, 13.- Muñoz, J. 13 punts, 14.- Callarisa, J. 10 punts, 15.- Cabrer, J. 0 punts.

Tirs lliures, 11 de 22 (50%)

JÚNIOR MASCULÍ

Alcúdia, 11.05.13

Dakota Alcúdia, 66
Cafeteria Sant Salvador, 35

Només cinc minuts aguantà el nostre equip davant un equip que, aquesta vegada, ens fou bastant superior.

A partir del minut 5, l'equip local es posà amb una defensa zonal 1-2-2 que ens obligà a tirar des d'enfora (desencert total del nostre equip) o bé a forçar entrades que ens estavellàvem contra l'alçada dels seus jugadors interiors. El resultat al descans de 40-17 ja deixava el partit tancat.

La segona part va ésser un reflex del que és el nostre equip ara per ara: planter molt curt, jugadors lesionats, baixa forma física provocada, sobretot, per les absències als entrenaments, moral excessivament fràgil quan no surten les coses.

Al manco es va intentar fins al final tot i que en cap moment dàrem la impressió de poder remuntar.

diumenge, 12 de maig del 2013

INFANTIL MASCULÍ, CAMPIÓ "LLIGA PREFERENT GRUP A"

L'equip Infantil masculí, a manca de dues jornades per acabar la temporada, s'ha proclamat campió del Grup A de la Lliga Preferent.

Enhorabona a jugadors i entrenadors!

divendres, 10 de maig del 2013

JORNADA 10, 11 i 12 MAIG

Divendres, 10/05/13

21.30 h Sènior Masculí: Nadal Mobiliari - Portocristo 56-49

Dissabte, 11/05/13

10.00 h Premini Mixt: Bàsquet Esporles - Ses 3Forquetes (categoria sense marcador)

10.00 h Mini Masculí: Sobrassada "Es Mercat" - Sa Pobla 49-60

11.30 h Premini Masculí: CE Sant Salvador - B. Manacor (categoria sense marcador)

Eu Moll

Hem jugat un dels darrers partits a casa d'aquesta temporada contra els nins i nines de Pollença. Va ser un partit molt igualat on els nostres jugadors demostraren la feina feta durant tot l'any. Durant un període perdérem una mica la concentració i els pollencins no ens deixaren arribar a la cistella, la qual cosa ens serveix per aprendre de cara a aquest final de lliga. El que sigui que queda assegurat és que tenim el futur del bàsquet d'Artà assegurat.

divendres, 3 de maig del 2013

JORNADA 3 i 4 MAIG

Divendres, 03.05.13

18.30 h Mini Masculí: Son Servera -  Sobrassada "Es Mercat" 40-10

19.00 h Premini Mixt: Ses 3Forquetes - Eu Moll (categoria sense marcador)

21.00 h Senior Masculí: Bàsquet Sa Pobla - Nadal Mobiliari 50-57

Dissabte, 04.05.13

09.00 h Premini Masculí: Binissalem - CE Sant Salvador (categoria sense marcador)

Dakota Alcúdia, 42

Parcial: (23-09) (15-15) (20-06) (20-12)

Bon partit de les nines grans del nostre club. Tot l’equip jugà un partit molt seriós, fent molt bon partit contra un equip que a la primera volta ens posà més d' un entrebanc per emportar-nos la victòria dins el seu camp.

Des del primer moment l’equip demostrà estar molt centrat i tenien les idees molt clares i així ho demostraren. El primer quart fou clarament favorable al conjunt nostre equip i tot i que hi hagué una petita reacció al segon quart per part de les visitants no tingué continuïtat, i al tercer quart el partit va quedar liquidat i vist per sentència. El darrer quart va servir per augmentar la distància i agafar confiança amb la nostra defensa i millorar aspectes que ens serviran per als altres partits.