21.30h 2a autonòmica Masculina: Alcúdia - Basquetarta.cat 71-49

11.30h Mini Masculí: Artà danusmaria.com - Sóller
12h Mini Femení: Levante Patronato - Artà Borinos.com 56-19

Basquetarta.cat, 46
Enrajolats Germans Mas Campos, 72

Parcials: (15 : 19) (08 : 17) (12 : 15) (11 : 21)

Un equip sènior en hores baixes no pot amb un rival que no li va donar opcions.
L’ equip sènior que va poder jugar el partit gràcies que alguns jugadors de l’equip Júnior varen suplir les nombroses baixes i que realitzaren un bon partit. Malgrat no poder competir amb igualtat de condicions, ho varen intentar fins al final, però les baixes ens varen passar factura de cara al final ja que la manca de banquet ens va fer arribar bastant justets físicament. Cal donar l’enhorabona als joves Júniors tant per la seva actitud com pel seu bon joc.

Jugadors: Tous, B. (17p. 2f.); Bennassar, A. (4p. 2f.); Tello, G. (6p. 3f.); Ginard, J. (0p. 5f.); Femenias, B. (0p. 4f.); Nicolau, J. (19p. 3f.); Muñoz, J. (0p. 0f.); Perelló, A. (0p. 3f).

Basquet Pla Marratxí, 63

Parcials: (16 : 17) (15 : 18) (23 : 12) (25 : 16)

Un dels millors partits de la temporada, per no dir el millor, dels jugadors artanencs els va portar a aconseguir la victòria enfront del primer classificat.

Primera meitat igualada amb alternances en el marcador on el joc interior visitant era un constant mal de cap per la defensa local però gràcies a una certa fluïdesa estava ficat de ple dins el partit.

Gran inici de tercer quart del conjunt artanenc, ajustant la seva defensa per minimitzar l’aportació ofensiva els pivots visitants i amb un gran encert cara a cistella aconseguiren un avantatge de dotze punts (parcial de 19-3) però l’equip de Pla de na Tesa no va abaixar els braços i va reduir el desavantatge a set punts a final de quart gràcies a un parell de contratacs

Al començament de darrer quart, parcial de sis a zero de l’equip artanenc per tornar a distanciar-se per sobre dels deu punts en el marcador que varen mantenir fins a falta de tres minuts del final on el conjunt visitant s’atraca a nou punts (68-59) però els jugadors artanencs varen sabre gestionar la situació emportant-se un merescuda victòria.

Basquetarta.cat, 70

Parcials: (19 : 13) (17 : 19) (22 : 19) (14 : 19)

Gràcies a quatre punts dels àrbitres (Oscar i Walter) l’Artà no aconsegueix trencar la seva la sèrie de derrotes en els darrers partit.

L’ equip sènior va anar a jugar a Binissalem com ja va sent habitual amb moltes de baixes, degut a les nombrosos lesions que pateixen els nostres jugadors (Xavi, Marc, Toni, Joan i Sergio). Però i gracies a una gran aportació des júniors (Biel, Robert, Tello i Jaume) que varen suplir molt bé aquestes baixes, varen poder disputar el partit sense complexos.

Varen començar el partit un tant adormits però, a poc a poc, varen entrar dins el partit i així mantenir un partit molt igualat i arribar amb opcions fins els darrers moments. Però no contàvem amb dues decisions arbitrals: que perjudicaren l’equip d’Artà: primer de tot, donaren validesa una cistella de l’equip local quan la pilota havia entrat per davall l’anella i després no ens concediren 2 punts anotats al darrer segons del partit.

Jugadors: Tous, B. (14p. 2f.); Tello, G. (1p. 1f.); Callarisa, J. (8p. 4f.); Sanchez, F. (1p. 1f.); Femenias, B. (2p. 3f.); Nicolau, J. (5p. 2f.); Strunk, R. (30p. 3f.); Muñoz, J. (6p. 4f.); Perelló, A. (3p. 2f).

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 58

Parcials: (0 : 29) (06: 17) (2 : 12) (0 : 0)

Partit sense molta història, ens enfrontàvem a un equip on totes les nines han començat enguany a jugar a bàsquet i que dins Artà ja havíem guanyat de 50 pts.

Tot i això l’equip va sortir a rompre el partit i no donar cap opció al rival, defensant tota pista i recuperant moltes pilotes que acabaven en cistelles fàcils. També es va jugar molta estona en estàtic i ho feien molt bé, però es fallaven oportunitats excessivament clares que varen provocar no tancar el període de manera més clara.

Al segon i tercer període es va baixar bastant el nivell defensiu, només es defensava la nina pilota i de manera passiva, fet que provocava anar a atacar sense intensitat i que duien com a conseqüència errar moltes cistelles fàcils.

Ja al darrer quart practicàrem tot el temps l’atac estàtic 5x5 obligant a fer més de 3 passades abans de donar-la al tall i alguns moments va sortir bé degut a la bona feina de les 5 nines.

D’aquest partit poques coses a dir però si ens agradaria destacar la passa endavant d’algunes nines que normalment s’amaguen i que aquest cop varen demostrar que poden aportar moltes coses positives a l’equip.

Son Servera, 33

Parcials: (11 : 08) (16 : 12) (09 : 04) (12 : 09)

Victòria local en un partit que sempre va donar la sensació de tenir-lo controlat des de mitjan segon quart.

La manca d’encert del conjunt artanenc en el primer quart fou el factor perquè el marcador no reflectís el millor joc de l’equip local i que s’arribà al final d’aquest quart amb sols tres punts d’avantatge. A mitjan segon quart l’equip local va aconseguir un parcial de 10-0 posant el 25-14 en el marcador, un desavantatge que l’equip serverí es va veure incapaç de remuntar en el que quedava de partit.

Segona meitat sense història on el conjunt artanenc sempre es va moure amb avantatges superiors al deu punts en el marcador i on no va veure perillar la victòria en cap moment.

dimarts, 5 d’abril del 2011

Basquetarta.cat - Calvià

2ª Autonòmica masculina

Basquetarta.cat, 63
Calvià, 67

Parcials: (13 : 20) (14 : 15) (11 : 12) (25 : 20)

L ‘equip sènior acaricià la victòria en el darrer partit.

L’ equip sènior no va poder superar un rival que li va complicar el partit des del principi amb una defensa pressionant i el seu encert anotador. Lluny de rendir-se, l’Artà va plantar cara a la segona part pujant la intensitat en defensa i tenint una sortida de pilota més ràpida, aconseguint així arribar amb opcions al final del partit, on es va decidir tot des de la línea de tirs lliures.

dilluns, 4 d’abril del 2011

Artà Prefabricats Sancho*Vaquer - Manacor

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 48
Bàsquet Manacor, 30

Parcials: (11 : 09) (13: 03) (16 : 12) (08 : 06)

Avui l’equip ha demostrat que està progressant moltíssim i que la victòria de la setmana anterior no va ser casualitat.

Començàrem el partit una mica despistades en defensa i en atac. Tot i jugar molt estàtiques, trobàvem bones situacions de tir que eren sancionades amb falta però la poca efectivitat als tirs lliures ens feren encaixar un parcial d’1-6 en 5 minuts de partit, però a partir d’aquí les nines activaren les cames per aplicar-se en defensa i així sortir ràpides al contraatac per acabar el quart amb avantatge al marcador.

Al segon quart augmentàrem la intensitat defensiva, acorralant el rival a les bandes i defensant molt bé les línees de passada, i també controlàrem el rebot defensiu que ens permetia sortir ràpid per fer cistelles fàcils i augmentar la diferència.

Al 3r i 4t període la nostra defensa seguia molt intensa i seguíem sortint al contraatac molt bé (en alguns moments en 3 passades érem a l’altra cistella) i en estàtic es movia la pilota cercant sempre la millor opció i també carregant molt el rebot ofensiu, per això sempre trobàvem segones i terceres opcions. El partit acabà amb intercanvis de cistella.

Com a nota negativa remarcar els 20 tirs lliures fallats i en alguns moments els errors en no saber tancar el rebot defensiu.

Donar l’enhorabona a les nines per aquesta gran segona volta, encoratjar-les una setmana més a seguir treballant dur i desitjar que les jugadores lesionades (Francina, Clara i Mª del Mar) es recuperin aviat. També agrair el suport de l’afició. ... 1, 2, 3, ARTÀ!!