Artà, 28.11.2010

Artà, 43
Ciutat de Palma, 47

Parcials: (06 : 12) (06 : 14) (09 : 11) (22 : 10)

Derrota on es varen poder veure dos partits, una primera meitat on l’equip artanenc no va “aparèixer” al pavelló de Na Caragol i una segona on el conjunt artanenc es va quedar a les portes de poder capgirar el marcador

Primera meitat per oblidar del conjunt artanenc que va evidenciar una manca d’intensitat molt preocupant.

A la segona meitat el conjunt artanenc va sortir més centrat però no va poder escurçar el desavantatge en el marcador al final del tercer quart. Tota la intensitat que va faltar a la primera meitat va sortir al darrer quart fet que va possibilitar arribar al darrers quinze segons amb tres punts per sota en el marcador i possessió però per desgràcia no es va poder realitzar el llençament que ens hauria possibilitat disputar una pròrroga.

11.30h 2a Autonòmica Masculina: Basquetarta.cat - Binissalem 61-52

Els infantils tenen jornada de descans i el partit dels júniors ha estat suspès per la impossiblitat d'utilitzar la pista del pavelló Na Caragol.

dijous, 25 de novembre del 2010

Victòria fàcil dels infantils.

Infantil Masculí

Andratx 20.11.2010

Andratx, 22
Artà Electrohidràulica Llevant, 73

Parcials: (07 : 12) (10 : 22) (03 : 29) (04 : 12)

Victòria molt fàcil de l’equip artanenc en la seva visita a Andratx. El nostres jugadors van sortir una mica adormits, i en el primer quart no van aconseguir entrar dins el partit. La cosa canvià en el segon, on els nostres jugadors van poder aplicar els conceptes treballats durant la setmana. El tercer i quart període, els jugadors artanencs van defensar més intensament i això els permeté córrer, provocant ràpids contraatacs i cistelles fàcils, que provocaren el resultat final. Enhorabona a tots el jugadors i a seguir fent feina!!!!

dilluns, 22 de novembre del 2010

Injusta derrota de les infantils en un partit molt dur.

Infantil Femení

Artà, 20.11.2010

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 43
Joan Capó Felanitx, 65

Parcials: (04 : 27) (11 : 15) (12 : 11) (16 : 12)

Tot i la derrota bon partit de les nines enfront un equip molt dur i que va jugar de manera il•legal durant tot el partit fent una pressió tota pista passant els límits de les normes i defensant en zona (cosa prohibida a la categoria).

Al 1r quart l’equip artanenc va sortir dormit i donà moltes facilitats a les contràries que amb la seva defensa il•legal aconseguien fer molts de contraatacs de 2x0 que acabaven sempre en cistella. No aconseguirem sortir de la pressió perquè ho intentàvem botant la pilota, sabent que ho havíem de fer amb passades.

A partit del 2n període la cosa s’anivellà aconseguint sortir de la pressió i atacant bé la zona rival, però els tirs no entraven i tot i ser molt agressives al rebot i tenir varies opcions de tir no aconseguíem anotar amb certa facilitat.

A partir del descans les nines sortiren més centrades i en defensa posaren una marxa més, que les permetia recuperar moltes pilotes i fer contraatacs amb certa facilitat, però una vegada més l’efectivitat en el tir era molt baixa.

En definitiva, bon partit de les nines que setmana a setmana mostren la seva millora i ràpida adaptació a la nova categoria.

Ànims i a seguir treballant.

diumenge, 21 de novembre del 2010

Els cadets poc han pogut fer davant Sant Josep

Palma de Mallorca, 21.11.2010

Sant Josep, 102
Artà, 34

Parcials: (32 : 07) (31 : 08) (25 : 09) (14 : 10)

Partit de menys a més del conjunt artanenc davant un equip amb potencial per estar a la part alta de la classificació en el grup especial.

L’equip artanenc va sortir molt fred a la pista encaixant en sols dos minuts un parcial de 15-2 obligant a demanar el primer temps mort que va servir perquè l’equip es centrés però, així i tot, continuaven perdent nombroses pilotes davant la pressió a tota pista de l’equip local. El 2n quart va transcórrer seguint la mateixa tònica que el 1r: nombroses pèrdues de pilota que l’equip colegial aprofitava per encistellar fàcilment.

A la segona meitat els jugadors artanencs varen sortir amb els conceptes més clars a l’hora de sortir de la pressió rival cosa va propiciar menys pèrdues de pilotes i així baixar el poder anotador de l’equip rival.

divendres, 19 de novembre del 2010

Jornada del 20/21-11-10

Dissabte 20

9.30h Premini Masculí: Sant Agustí - basquetarta.cat
10h Mini Masculí: Binissalem - Danusmaria.com Aplaçat
11h Mini Femení: Borinos.com - Montuiri 17-67
12.30h Infantil Femení: Artà Prefabricats Sancho*Vaquer - Joan Capó Felanitx 43-65

18.30h Júnior Masculí: Sa Pobla - Artà Nadal Mobiliari 54-65
19h Infantil Masculí: Andratx - Artà Electrohidràulica Llevant 22-73

Diumenge 21

12h Cadet Masculí: Sant Josep - Artà cafetería Sant Salvador 102-34

dimecres, 17 de novembre del 2010

El mini femení tot i la derrota segueix amb la seva progressió.

Mini Femení

Porreres, 11.11.2010

Porreres, 53
Artà Borinos.com, 2

Tercer partit disputat per les nostres nines més petites. Aquesta jornada es va celebrar divendres horabaixa a Porreres. Ens vàrem trobar davant un equip on quasi totes les jugadores eren de 2n any i a aquestes edats la diferència és evident. Tot i això, les joves jugadores artanenques van mostrar en tot moment moltes ganes i van posar en pràctica tot el que saben i més.
Per això les volem donar l’enhorabona i ànims per a seguir treballant dur i aprenent.

dilluns, 15 de novembre del 2010

Esplèndid cap de setmana per l'equip sènior que es col•loca líder contra pronòstic

2a Aut. Masculina

Calvià, 12.11.2010

Calvià, 71
basquetarta.cat, 73

Parcials: (14 : 22) (20 : 14) (21 : 20) (16 : 17)

L’equip sènior aconsegueix una nova victòria a domicili in extremis.

L’Artà se presentava davant l’equip de Calvià amb molt bones sensacions desprès d’haver guanyat al líder de la categoria la setmana anterior. L’equip va començar dominant gràcies a la bona defensa que els permetia córrer i anotar amb facilitat. Quan tot apuntava cap una victòria fàcil el rival es va refer i aconseguir mantenir-se dins el partit gràcies a l’encert des de la línea de tres punts.

Tot se va decidir en els darrers catorze segons de joc, ja que hi arribàrem empatats. Després de treure de banda en Sergi Ramos aconsegueix penetrar i anotar la cistella de la victòria quan només restaven 2 segons de joc

Jugadors: Benassar, A. (10p. 1f.); Ramos, S. (15p. 1f.); Callarisa, J. (8p. 2f.); Rosselló, M. (14p. 2f.); Gili, X. (4p. 2f.); Muñoz, J. (18p. 1f.); Sancho, M. (1p. 0f) ; Perelló, A. (3p. 4f.).
Entr. Juanan Gómez.
Sense Eliminats

Artà, 14.11.2010

basquetarta.cat, 66
Son Servera, 53

Parcials: (13 : 13) (19 : 6) (15 : 16) (19 : 18)

L’Artà guanyà amb relativa solvència el derbi de Llevant.
Un Artà crescut pels darrers resultat no se va deixar sorprendre a casa per un rival que malgrat haver donat la cara durant tot el partit, l’Artà no li va permetre que imposés el seu joc. L’Artà va dur el partit al seu terreny amb una defensa molt agressiva sobre els jugadors més importants de l’equip serverí i així no varen poder desenvolupar tot el seu potencial ofensiu.

Jugadors: Joan, J. (4p. 2f); Bennassar, A. (13p. 2f.); Ramos, S. (13p. 4f.); Callarisa, J. (6p. 3f.); Rosselló, M. (7p. 1f.); Gili, X. (1p. 1f.); Muñoz, J. (17p. 4f.); Sancho, M. (2p. 0f) ; Perelló, A. (3p. 1f.).

L'infantil femení torna a la lliga amb dues victòries que aixequen els ànims de l'equip.

Port de Pollença, 13.11.2010

Eu Moll, 48
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 61

Parcials: (11 : 10) (17 : 11) (6 : 14) (14 : 26)

Segon partit de lliga i primera victòria de les nines en un gran partit enfront un rival de característiques similars però que sols es va presentar amb 7 jugadores, quan el mínim són 8.

L’equip va sortir molt centrat i això es va notar començant amb un 0-7 en 5 minuts, però a partir d’aquí baixàrem el nostre ritme de joc i l’equip local ens va retallar l’avantatge.
Al segon període seguíem una mica perdudes i el rival ho aprofità per fer un parcial de 12-0 que posava el partit molt costa amunt, però a manca de 3 min. l’equip tornà donar senyals de vida i gràcies a l’encert als tirs lliures aconseguíem escurçar diferències!

Al 3r quart sortírem molt centrades i les nines s’aplicaren en defensa pitjant molt la jugadora- pilota i tancant molt bé el rebot defensiu fet que ens permetia córrer una vegada darrera l’altra i fer cistelles fàcils. Al final del quart 34-35 i tot per decidir al darrer.

Al darrer període començàrem nervioses i ens entrà la por a guanyar i el rival aconseguí un màxim avantatge de 9 punts, 46-37. Temps mort per reordenar l’equip, tranquil•litzar la situació i repassar conceptes. A partir d’aquí l’equip feu un gir de 360º i sortí a pressionar tota pista, defensàvem molt bé les línees de passada, fet que ens va permetre recuperar moltes pilotes i fer cistelles fàcils per endossar un parcial de 2-22 en els darrers 5 minuts de partit.

Enhorabona a totes les nines que lluitaren al màxim i aplicaren els conceptes treballats als entrenaments.

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 64
Ciutat d’Alcúdia, 18

Parcials: (11 : 4) (18 : 2) (17 : 8) (18 : 4)

Després del bon partit fet dissabte al port de Pollença, un dia després férem un mal partit enfront un rival inferior però que va lluitar de valent durant tot l’encontre.

L’equip va sortir fred, érem molt febles en defensa i en atac fallàvem moltes cistelles fàcils.
Al segon quart l’equip va sortir a pressionar tota pista per mirar de ficar-se al partit i ho va aconseguir defensat molt bé l’1x1 i arribant a totes les ajudes, fet que ens permetia córrer el contraatac i aconseguir cistelles fàcils.

A partir del descans seguírem igual, pressionant tota pista però no érem intenses i deixàvem tirar de manera massa fàcil al rival i donàvem massa segones opcions ja que no tancàvem el rebot defensiu.
Al final victòria clara tot i no fer un bon partit.

Gran victòria dels júniors que salven el 1er "match-ball"

Júnior Masculí

Artà, 13/11/10

Nadal Mobiliari, 66
Sant Josep, 59

Parcials: (17 :18) (16 : 14) (14 :11) (19 : 16)

I ens llevàrem l’espineta que teníem clavada del primer partit. Impressionant el que va fer el nostre equip davant el segon classificat i un dels millors equips del grup.

A la primera volta vàrem visitar la pista d’un dels històrics del bàsquet balear, el Sant Josep i vàrem perdre de 4 punt a la pròrroga i segurament de manera injusta.
Després de la derrota del passat cap de setmana sabíem que si volíem aconseguir l’objectiu de jugar al grup A no podíem perdre cap altre partit. Ens visitava el segon classificat (amb tant sols una derrota): un equip que tot i que no està en el seu millor moment, té un potencial molt bo.
Plantejàrem el partit quart a quart i minut a minut, mai l’objectiu inicial era guanyar el partit sinó que era guanyar el període o està molt a prop. Aquest objectiu l’estàvem aconseguint i arribàrem al darrers tres minuts del partit amb un avantatge al marcador de 3 punts.
Arribat aquí era el moment de plantejar el segon objectiu: recuperar el bàsquet-average de 4 punts que dúiem en contra. No sense suar molt i patir més aconseguírem que la diferència al marcador fos de 7 punts.
Ara cal guanyar tots els partits que queden i esperar que el Sant Josep perdi un altre partit, així nosaltres ocuparíem la segons posició, i que ens donaria accés al grup A.
Queda molt però encara poder somiar.

Victòria fàcil per els cadets

Artà Electrohidràulica Llevant, 51
Binissalem, 32

Parcials: (10 : 06) (14 : 09) (14 : 06) (13 : 11)

Victòria poc brillant enfront un equip tècnicament inferior però que sempre va estar ficat dins el partit.

Partit que després del primer quart l’equip artanenc sempre va dominar però es va acomodar al nivell del rival donant la impressió de tenir una marxa més per poder distanciar-se d’una forma més clara en el marcador però per la manca d’intensitat i, sobretot, d’ambició ho va impedir.

basquetarta.cat, 61

Parcials: (10 : 20) (21 : 13) (6 : 7) (18 : 21)

L’equip sènior assalta la pista del líder imbatut fins en aquesta jornada. L’Artà havia de disputar el seu partit a casa del primer classificat de la categoria, el Sóller, i l’enfrontava amb la moral baixa per la derrota a casa la setmana anterior. A més s’havia ens hi desplaçàrem amb les baixes de quatre jugadors, i que es convertiren en cinc amb la lesió que es produí durant el primer quart en Joan Nadal. Malgrat tot, els set jugadors que varen poder disputar el partit sencer aconseguiren una meritòria victòria basada en una gran defensa durant tot el partit i que va provocar que el rival no es trobés còmode en el seu joc ofensiu i els forçàrem molts d’errors que sabérem aprofitar per sortir en ràpids contraatacs i anotar amb facilitat.

Jugadors: Benassar, A. (8p. 3f.); Ramos, S. (11p. 2f.); Callarisa, J. (5p. 3f.); Rosselló, M. (7p. 2f.); Gili, X. (0p. 2f.); Nadal, J. (2p. 1f) Muñoz, J. (28p. 2f.); Perelló, A. (0p. 1f.).

dimecres, 10 de novembre del 2010

Els júniors no poden amb el líder i la classificació al grup especial es complica

Bendinat, 06/11/10

De la Cruz Bendinat, 72

Parcials: (16 :20) (19 : 11) (15 :18) (22 : 17)

Visitàvem la pista, potser, més difícil de tota la competició i ens enfrontàvem a l’equip que sols havia perdut el primer partit de lliga, i va esser contra nosaltres.

El nostre equip es desplaçà a Bendinat amb la clara intenció de guanyar el partit però sabia que havia de jugar molt i molt bé per poder guanyar-lo.
La veritat és que vàrem sortir molt bé, molt concentrats i les coses anaven sortint tant en atac com en defensa. Un ritme frenètic i un joc molt físic eren la tònica de tot el partit. El nostres jugadors varen aguantar el ritme el primer període. Al segon, fruit de les faltes personals i d’una zona 3-2 que ens va plantejar l’equip local, el nostre equip va perdre frescura i les idees ja no estaven tant clares. L’equip local va dominar el rebot defensiu i corrien ràpids contraatacs i aconseguien cistelles fàcils.
Al tercer període les coses varen començar bé i el nostre equip tornava ficar-se en el partit. Les coses estaven molt igualades i qualsevol cosa podia passar.
El darrer període també fou molt igualat, sols les faltes personals dels nostres jugadors feren que l’equip local guanyés el partit. Bon partit i si bé és vera que matemàticament no hi ha res perdut i mantenim les possibilitats d’aconseguir el nostre objectiu: entrar en el grup A. El cert és que hem de guanyar tots els partits i compensar els bàsquetaverage amb alguns equips.

dimarts, 9 de novembre del 2010

Els cadets no poden amb l'equip Inquer.

Inca, 07.11.2010

Bàsquet Inca, 72
Artà Cafeteria Sant Salvador, 36

Parcials: (18 : 10) (15 : 08) (19 : 11) (20 : 07)

La manca d’encert en els llançament va ser l’únic emperò al bon partit dels jugadors artanencs i que els va impedir poder lluitar per la victòria.

A la primera meitat el conjunt artanenc, a més de la manca d’encert, els va faltar ajustar la defensa i minimitzar les pèrdues de pilota per arribar al descans amb un mínima diferència o inclús amb avantatge en el marcador.

Al tercer quart l’equip artanenc va sortir disposat a donar un ensurt a l’equip local però un altre cop la manca d’encert els va condemnar a perdre el quart. Al darrer quart varen pegar l’esforç de tot el partit i no varen poder escurçar la diferència en el marcador.

Donar l’enhorabona als jugadors que, malgrat la diferència final, mai no varen abaixar els braços i varen estar en tot moment ficats dins el partit mostrant una molt bona actitud.

Gràcies a la victòria dins la pista del líder fins aquesta jornada (Sóller) i a la gran actuació individual del pivot local Javi Muñoz, l’equip sènior es portada de la plana web més important de bàsquet del territori balear.

dimecres, 3 de novembre del 2010

El mini masculí debuta amb una clara victòria.

Mini masculí

Artà, 30.10.2010

Danús Maria, 58
Dakota Alcúdia, 28

Parcials: (14 : 2) (9 : 0) (6 : 7) (11 : 4) (6 : 5) (12 : 10)

Bon inici de la temporada per part del nostres jugadors.
Des de l’inici del partit ja es va veure la superioritat dels nostres jugadors amb un parcial de 14 a 2, i destacar la bona defensa i actitud durant tot el partit, especialment en els dos primers períodes, no donant cap pilota per perduda i aprofitant al màxim el contraatac per aconseguir un còmode avantatge en el marcador. A partir del tercer periode l’equip es va relaxar una mica, degut al cansament i també a l’avantatge aconseguit. Resultat final, 58 a 28.
L’enhorabona als jugadors per la primera victòria.

17h Infantil Masculí: Espanyol - Artà Electrohidràulica Llevant

El partit que l'Infantil Femení havía de jugar dissabte al matí, ha estat ajornat a diumenge 14-11-10.

dilluns, 1 de novembre del 2010

Els sèniors no poden amb un dels favorits.

Artà, 31.11.2010

Basquetarta.cat, 50
Constr. Dit i Fet Felanitx, 67

Parcials: (7 : 24) (12 : 22) (22 : 8) (9 : 13)

L’Artà no va poder superar un equip molt ordenat en tots els aspectes del seu joc. El partit va començar a les 11:30 però per a l’equip local, potser pel “canvi d’hora”, no va començar fins mitja hora després del començament. Un primer quart desastrós amb una total inoperància tant en atac com en defensa va permetre al rival agafar avantatge ja des del primer minut. No va ser fins el tercer quart que l’equip local va reaccionar, i realitzà una segona part bastant bona però la diferència en el marcador eran tan ampla que a l’equip visitant li bastà en saber gestionar-la i no patí gaire per aconseguir la victòria.

Jugadors: Juan, J. (0 punts. 2 faltes); Bernassar, A. (8p. 3f.); Ramos, S. (16p. 5f.); Callarisa, J. (2p. 3f.); Sanchez, F. (0p. 0f); Femenias, B. (0p. 0f); Gili, X. (6p. 2f.); Muñoz, J. (16p. 2f.); Sancho, M. (2p. 1f); Perelló, A. (0p. 1f.).